Stop with what you’re doing and hold your horses for this one! We hebben toch iets amazings gevonden! Het heeft te maken met twee van onze favorietjes: chocolade én wijn. En jaja, deze worden nu gecombineerd! Er bestaat dus een zogeheten chocoladewijn en die schijn je toch echt te willen proberen..  Dit is ook een hele goede optie als je wel heel erg fan bent van chocola, maar toch iets minder van wijn. Oké, wij vertellen je er graag alles over!

@winecountry
@winecountry

Choco Vine

Deze chocoladewijn is echt heerlijk en wordt ChocoVine genoemd. De heerlijke wijn is een combinatie van een Franse Cabernet Sauvignon en chocolade uit Nederland. Meteen wanneer je de fles openmaakt zul je de geur van volle chocolade ruiken en het niet kunnen weerstaan om even een slokje te proeven. Wijnliefhebbers niet getreurd, ook de smaak van de zachte rode wijn zal zeker niet ontbreken. De chocoladesmaak blijft lang in je mond en zorgt voor een intens gevoel van ontspanning. Deze wijn is goed te combineren met – je raadt het al – chocolade of ijs!

Meerdere smaken

Inmiddels zijn er ook al meerdere smaken van deze Choco Vine op de markt gebracht. En het is geweldig. De eerste variant op de chocoladewijn heeft een echte slagroomsmaak, de tweede pure chocola en in de laatste variant is ook nog de smaak van framboos toegevoegd. Wil zelf nog een twist geven aan de smaken? Combineer de wijn dan met ijsblokjes. Dit wil je toch proeven!

@zuphoricQUARANTINE ##WINE & ##ALCOHOL. fetched @ spec’s 🐰♬ original sound – kibble

Lees ook: Rode wijn chocolademelk is een ding en het is geweldig