Wow! Onze dag kan niet meer stuk. Baileys komt met een Limited Edition Red Velvet Cupcake-likeur. Deze wil je nu proberen!

Baileys lanceert Limited Edition Red Velvet Cupcake

De dagen worden korter en donkerder en dat vraagt om comfort. Ons ‘summerbody’ zit verstopt onder een dikke sweater en hoeft pas volgende zomer weer geshowed te worden. Daarom is dit hét moment om jezelf te verwennen met al het lekkers wat de wintermaanden te bieden hebben.

baileys komt met limited edition red velvet cupcake

De klassieke ‘Baileys Irish Cream’ is een zoete combo van Ierse whiskey en gedestilleerde drank, Ierse room, chocolade en vanille. Maar nu is er een Red Velvet Cupcake-variant! Een super herfstige smaak dus. Voor de Red Velvet Cupcake-editie is de bekende Baileys gemengd met de smaken van verse chocotaart, roomkaas en een vleugje cacao. Een taart in een fles dus!

Hoe drink je Baileys Red Velvet Cupcake?

Natuurlijk kan je dit drankje ‘puur’ drinken maar in de warme choco is hij nóg lekkerder! Het is een Limited Edition dus zorg dat je hem asap in huis haalt. Zo maak je de warme chocolademelk:

Baileys Red Velvet Cupcake warme chocolademelk recept

Hak wat chocolade en doe in een mok. Verwarm melk naar keuze in een pannetje (laat het niet koken) en giet in de mok. Laat een minuutje staan en roer vervolgens de chocolade door de melk tot het helemaal is gesmolten. Voeg 50ml Baileys Red Velvet Cupcake toe en meng. Maak ‘m helemaal af met een toef slagroom en eventueel marshmallows, yum!

Je koopt Baileys Red Velvet Cupcake voor ongeveer €19,99 bij verschillende drankzaken. Hij is Limited Edition dus weer er snel bij! Geen 18? Geen alcohol.

Lees ook: Hemels: Aldi verkoopt Baileys lavacakejes