We waren eigenlijk nog maar net bijgekomen van de groeiende populariteit van de Crocs of Balenciaga komt al met een volgende aparte variant. Voor de zomer 2022 hoef je niet meer na te denken over wat kekke stappers: de Crocs met stilettohak zijn een feit. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze wat vreemde muiltjes, lees dan even mee.

Balenciaga Crocs

Stilettohakje

De een vindy ze te lelijk voor woorden en de ander is een groot fan. Maar een ding is zeker, deze rubberen schoenen blijven altijd maar weer terugkomen. Zo verscheen ook Questlove bij de laatste oscars in een leuk pak met daaronder een gouden exemplaar van de bekende schoenen. Heel eerlijk: het stond hem best goed. Maar voor de rode loper zijn pumps toch wat toepasselijker, dachten ze bij Balenciaga. Dus plaatst het aanzienlijk dure merk een kleine hak onder deze rubberen schoonheid en voilá: je kunt comfortabel in de hoogte lopen.

De gehakte stappers zelf zijn in het zwart en in het groen te krijgen. Of dit nou wel écht zo mooi is, is nog maar de vraag.

Op=op

Deze bijzondere rubberen verschijning is onderdeel van de zomercollectie van het prijzige merk, Balenciaga. Mocht je deze Crocs willen bemachtigen? Dan zou je waarschijnlijk wel diep in de buidel moeten tasten. De prijs is nog niet bekend, maar als we kijken naar de vorige samenwerking tussen de twee merken, dan zou zo maar een aanslag kunnen worden op je portemonnee.

De variant met plateauzool kostte maar liefst 850 dollar, dat is omgerekend 700 euro. Opmerkelijk is dan ook dat deze stappers al uitverkocht waren voordat ze in de winkels belandde. Beetje vreemd, vind je niet?

Bekijk hieronder de volledige collectie van Balenciaga lente 2022!

 

Lees ook: De meest trendy accessoire van deze zomer: de buik ketting