Wij staan te springen, want de lente komt er weer aan! Dat betekent gezellige avonden met vrienden op je balkon doorbrengen. Is jouw balkon nog niet lente proof? Met deze items is kun jij weer veilig de lente vieren op je vertrouwde balkonnetje!

balkon-femfem1

Kleden

Om een gezellig effect te creëren kun je over stoelen en bankjes kleden leggen. Of wat dacht je van gewoon op de grond? Het zit lekker en staat ook nog eens super leuk. Als je dit eenmaal hebt toegevoegd aan je balkon, kom je er nooit meer vanaf! Wel even binnenhalen als het gaat regenen.

kleed-femfem
kleedje-femfem
vtwonen-kleed-femfem

Bankjes

Wil jij er lekker comfortabel bij zitten deze lente? Ga dan voor een chille bank of zitzak. Zo kun je de hele lente lang met volle teugen genieten op je balkon!

zitzak-femfem
balkon-femfem

Sfeerverlichting

Waarschijnlijk spendeer jij de hele avond het liefste op je balkon, dus ook wanneer het donker wordt. Dan komt de sfeerverlichting goed van pas! Hang gezellige lampionnetjes op of brand kaarsjes. Laat je dus zeker niet door het donker naar binnen jagen, maar geniet van de zwoele avonden.

sfeerverlichting-femfem
ledkaars-femfem
lampion-femfem

Bloemen en planten

Wie wordt er nou niet blij van voorjaarsbloemen? Precies, ze geven een beetje leven aan jouw balkon. Ga voor tulpen, narcissen of hortensia’s. Ben jij bang dat de bloemen niet lang zullen leven met jouw groene vingers? Kies dan voor planten. Die maken het namelijk ook een stuk aangenamer!

plant-femfem
bloemen-femfem

Is jouw balkon al lente proof?

Droom jij ervan om in een boomhut te slapen? Dat kun nu via Airbnb!