Vroeger droomde je ervan om een eigen boomhut te hebben in de achtertuin. Je probeerde er misschien eentje in elkaar te knutselen, maar met weinig succes. Zou jij alsnog graag een keertje willen slapen in een boomhut? Dat kan! Via Airbnb kun je de tofste boomhutten huren en dan hebben we het over super luxe verblijven. Na het zien van deze verblijven wil je niks anders meer!

Treehouse Blue Montain

Ben jij van plan om naar Australië te gaan? Met deze prachtige boomhut, vlakbij Sydney, zit je zeker goed! Verblijf hoog in de bomen tussen de vogels midden in het Blue Montains National Park. Hoe cool is dat?

boomhut1-femfem boomhut2-femfem
Foto’s via Airbnb 

Vermont Tree Cabin

Heb je zin om te kanoën, te chillen in je eigen hottub of te gaan wandelen? Dat kan in de Vermont Tree Cabin in Newport. Je hebt een prachtig uitzicht op een super grote vijver en heel veel natuur. Het kan zomaar zijn dat je oog in oog komt te staan met beren of elanden. Neem je camera maar mee, want er valt in de natuurgebied super veel te zien!

boomhut3 boomhut4
Foto’s via Airbnb

Magical Treehouse

Je kunt het bijna geen boomhut meer noemen, maar dat je het magisch kunt noemen staat vast. Dit te gekke verblijf vind je op Bali. Een privé zwembad, waterval en natuurlijk niet te vergeten een prachtige omgeving.

boomhut5-femfem boomhut6-femfem
Foto’s via Airbnb

Treehouse Retreat & Cabin Hideaway

In deze romantische boomhut in het noordoosten van Engeland ben je gegarandeerd van een gezellig verblijf. De ideale plek om tot rust te komen en je batterij weer even op te laden. Pak je koffers en snel naar Durham!

boomhut8-femfem boomhut7-femfem
Foto’s via Airbnb

Beach Front Bamboo Treehouse

Deze coole boomhut gemaakt van bamboe vind je in Juluchuca, Mexico. Je kunt hier genieten van dagelijkse yogasessies, een privéstrand en voor de dierenliefhebbers een schildpaddenopvang. Hier wil je toch heen?

boomhut10-femfem boomhut9-femfem
Foto’s via Airbnb 

Van welke boomhut lig jij stiekem te dromen?

Zoek jij nog een leuke Airbnb in Europa? Dit zijn de leukste om met je vriendinnen heen te gaan!