De Overtoom in Amsterdam heeft weer een nieuwe aanwinst: Bar Kartel – little kitchen. Dit nieuwe plekje is geïnspireerd op de foodtrucks op festivals met wereldse gerechten, en laat die gezellige festivals nou nou nét zijn wat we zo missen in deze tijd. Zin in een gezellig avondje uit mét heerlijke drinks & bites? Ga dan snel een keer langs!

@bar.kartel
@bar.kartel

All around the world

Bij Bar Kartel proef je heerlijke smaken uit verschillende culturen. Gerechten van over de hele wereld komen samen op de menukaart van deze nieuwe spot. Van traditionele gerechten zoals taco’s en shakshuka tot de fusion hotdog met merquez worst of Indiase curry met een Afrikaanse twistvoor ieder wat wils! Ga mee op reis en laat je verrassen met nieuwe, internationele smaken bij deze nieuwe hotspot op de Overtoom.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bar & Little kitchen Kartel (@bar.kartel) op

Shared dining

Geen tijd voor keuzestress, met het concept van Bar Kartel kun je alles gezellig delen. Yes, wél helemaal coronaproof. Van vlees tot vegetarisch tot vegan, you name it, keuze genoeg! Mexico, Amerika, de Cariben, Afrika, Azië en niet te vergeten Europa, samen met je gezelschap kun je bij Bar Kartel van elk land proeven. En wel in een gezellige urban street setting met een originele cocktail in je hand.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bar & Little kitchen Kartel (@bar.kartel) op

Outdoor experience naar binnen

Bar Kartel haalt de outdoor experience naar binnen. Door de stenen vloer en de foodtrucks halen zij het festival gevoel naar binnen. Party animals opgelet: na het diner nog even coronaproof blijven borrelen? Na de laatste keukenshift verandert Bar Kartel van restaurant naar barsetting en is het aan de barmannen om nog even door te shaken voor de lekkerste cocktails. Toch nog zin in een snack? No worries, achterin het restaurant is een snackluik met verse snacks. Hier worden de lekkerste snackies gemaakt met ingrediënten die anders in de prullenbak zouden verdwijnen, mega duurzaam!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bar & Little kitchen Kartel (@bar.kartel) op

Lees ook: Fijn plekje: PEQU in de Amsterdamse Jordaan