Midden in de Amsterdamse Jordaan vind je restaurant PEQU. Een heel bijzonder plekje waar je in een relaxte sfeer kunt genieten van een stukje Frankrijk onder de Hollandse zon. In dit sfeervolle restaurant wordt een speelse mix van Franse klassiekers en moderne gerechten geserveerd. Schijnt het zonnetje? Ga dan lekker buiten zitten op een van de mooiste terrassen middenin de Amsterdamse Jordaan.

Fijn plekje: PEQU in de Jordaan in Amsterdam

Zet je beste beentje voort

De naam PEQU verwijst naar de Engelse uitdrukking: ‘to mind your P’s and Q’s’, oftewel: zet je beste beentje voort. Dit is dan ook waar ze bij PEQU naar streven, altijd de beste versie van jezelf presenteren; in de kwaliteit van het eten, de geserveerde wijnen en dranken en uiteraard in de vorm van vriendelijke bediening met altijd een goed humeur. Dat horen we natuurlijk graag!

Fijn plekje: PEQU in de Jordaan in Amsterdam

Verborgen parel

PEQU is een restaurant én bar. Je kunt hier all day long terecht, zowel voor een goede kop koffie of een lekker glas wijn, het is maar net waar je zin in hebt. De menukaarten zijn verdeeld in een dag-, altijd- en avondkaart. De altijd-kaart biedt meer dan alleen een lunch, waardoor je de hele dag kunt genieten van waar jij maar zin in hebt. Yum!

Fijn plekje: PEQU in de Jordaan in Amsterdam

Diner & Bar

In de avond biedt PEQU de mogelijkheid om samen lekker te dineren. Met vriendinnen, je ouders of een date, het kan allemaal! Je kunt ervoor kiezen om gezellig iets te delen of ieder kiest een gerecht voor zich. Na het diner kun je je verplaatsen naar de bar voor een paar goede glazen wijn of een heerlijke GT.

Fijn plekje: PEQI in de Jordaan in Amsterdam FEM FEM

Heb jij ook honger (of dorst) gekregen van deze mooie plaatjes? Ga dan snel een keer langs bij PEQU in de Jordaan!

Lees ook: 5x de lekkerste Franse restaurants in Amsterdam