Wij vinden het heerlijk om zomerse dagen af te sluiten met een heerlijke barbecue. Het hoort nou eenmaal bij het heerlijke weertje. Helaas is het voor mensen met een balkon een stuk lastiger om te barbecueën. Toch blijkt het niet onmogelijk te zijn, want je kunt nu een mini-bbq aanschaffen. Wij vertellen je er alles over!

mini-bbq
Bron: Pexels

Zomer komt eraan

Heerlijk! De bomen worden langzaam weer groen, de temperaturen stijgen langzaam en het zonnetje krijgt steeds meer de kans om te schijnen. Dat betekent dat het bij iedereen wat meer begint te kriebelen. Is het al tijd voor zwoele zomeravonden met je besties in de tuin met een lekker wijntje en food van de barbecue? Waarom niet! Wat ons betreft, kun je daar niet vroeg genoeg mee beginnen.

Balkon

Maarre, sommige mensen hebben geen tuin en alleen een balkon. Dan is buiten zijn iets lastiger, want vaak zijn balkons niet zo heel erg groot. Zie dan maar eens een barbecue te organiseren met je besties. Je mag vaak blij zijn als jullie allemaal gewoon lekker kunnen zitten! Om daar dan nog zo’n grote barbecue bij te moeten zetten, is een uitdaging. En dan hebben we het nog niet eens over de buren die moeten meegenieten van jullie etensgeuren, want barbecueën kan niet zonder rook.

Mini-bbq voor kleine ruimtes

Gelukkig zijn er genoeg mensen die zich geroepen voelen om dit soort problemen op te lossen en wij profiteren daar gewoon lekker van. Je kunt nu namelijk een speciale mini-bbq aanschaffen die perfect gemaakt is voor bbq’s. Naast dat hij niet zo groot is, kun je hem namelijk ook nog eens ophangen aan de reling van je balkon. Hierdoor staat ‘ie niet per se in de weg en kunnen jij en je besties gewoon lekker chillen op de stoelen of bankjes die jij hebt staan. Oh enne, de bedoeling is natuurlijk dat je hem aan de binnenkant ophangt, want zo hebben je buren ook nog eens minder last van de rook en geuren die er vanaf zullen komen. Ideaal, toch?

mini-bbq
Bron: Festivalwinkel
mini-bbq
Bron: Festivalwinkel

Hoewel het geen grote barbecue is, hoef je je geen zorgen te maken dat je last zal hebben van ruimtegebrek. Hij is namelijk niet zo breed, maar gelukkig wel lang. Genoeg ruimte voor een aantal stukjes vlees of groente, zodat jij en je besties gewoon tegelijk van jullie eten kunnen genieten als het van de barbecue komt. Je scoort hem hier al voor €54,95. Nu hoef je alleen nog maar te zorgen dat je vlees niet aanbrandt! En uiteraard kunnen deze marshmallows met chocolade als toetje niet ontbreken op je barbecue.