De bekende speelgoedfabrikant Mattel heeft onlangs aangekondigd dat er een nieuwe Barbiepop op de markt komt: de Kenough doll. Deze speciale editie is geïnspireerd op niemand minder dan Ryan Gosling, die de bekende rol van Ken speelt in de film. Samen met actrice Margot Robbie speelt hij de hoofdrol in de nieuwste Barbie-film.

kenough doll ryan gosling barbie
Bron: Mattel Creations

I’m a Barbie girl

De Barbie-film, waarin Margot Robbie en Ryan Gosling schitteren als het iconische duo, heeft al veel succes behaald sinds de release. Het verhaal neemt ons mee in een avontuurlijke reis vol vriendschap, liefde en zelfontdekking. De film spreekt zowel kinderen als volwassenen aan en laat zien dat dromen werkelijkheid kunnen worden.

Het succes van deze Barbie-film is geen verrassing. Met een sterrencast zoals Margot Robbie en Ryan Gosling móést dat ook wel goed komen. Bovendien brengt de film belangrijke boodschappen over zelfvertrouwen, diversiteit en inclusiviteit naar voren, wat bijdraagt aan de populariteit ervan.

I am Kenough

In de Barbie film speelt Ryan Gosling de rol van Ken, de iconische vriend en liefdesinteresse van Barbie. Met zijn charmante uitstraling en sterke persoonlijkheid weet hij zowel kinderen als volwassenen te betoveren. Om dit karakter te eren, heeft Mattel besloten om een speciale editie van de Ken pop uit te brengen: de Kenough doll.

De Kenough doll is gebaseerd op het personage dat Ryan Gosling speelt in de Barbie-film. Hij draagt dezelfde kenmerkende kledingstijl (zoals de bekende trui met slogan I am Kenough) en heeft uiteraard hetzelfde charmante gezicht als Ryan Gosling zelf. De pop wordt geleverd met kenmerkende accessoires (zoals de hoofdband en ketting) die passen bij Ryan Gosling’s versie van Ken.

De Kenough doll bestellen

Vanaf 30 oktober tot 14 november 2023 kun je een order plaatsen voor de Kenough doll op de officiële website van Mattel. De levering van de poppen zal plaatsvinden rond oktober 2024. Je zult nog even geduld moeten hebben voordat je jouw eigen exemplaar in handen hebt. Maarre, met zijn Ryan Gosling charme en uitstraling is deze pop een waardevolle toevoeging aan elke collectie.

Er is geen limiet aan het aantal poppen dat je mag bestellen, dus je kunt je helemaal uitleven en genieten van Ryan Gosling’s –uhm Ken’s aanwezigheid.