B&B Vol Liefde is in volle gang en we kunnen nu al stellen dat dit seizoen ge-wel-dig is. Er zitten weer flink wat bijzondere types in het programma en dat maakt het weer een feestje om te kijken. Toch weten we van een van de ladies zeker dat ze de liefde in het programma niet gaat vinden. Deze dame is namelijk gespot op een datingapp.

Desiree en Hans

Kijk je het programma B&B Vol Liefde dan hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen wie Desiree is. Deze vrouw vertrok naar het zonnige Toscane om de liefde bij Hans (aka hunkerende Hans) te vinden. Zonder succes, want Desiree veroorzaakte behoorlijk wat irritaties bij Hans en de andere dames in de villa.

Verschillende kijkers verbazen zich over de acties van Desiree en laten zich dan ook uit op Twitter. Zo denken sommige Twitteraars zelfs dat Desiree een actrice is. Deze vrouw is namelijk enorm excentriek en gaat totaal haar eigen gang in de B&B van Hans.

Gespot op datingapp

We hebben in de uitzendingen van B&B Vol Liefde kunnen zien hoe Hans aan Desiree vertelde dat hij geen liefde voor haar kon voelen. En het blijkt nu dat de vonken ook na het programma niet meer zijn overgesprongen. Desiree is namelijk gespot op een dating-app. Een oplettende Twitteraar wist de screenshot van Desiree op de datingapp te delen.

De Twitteraar gaat ervan uit dat er tussen Desiree en Hans geen liefde opgebloeid is. “Ik heb zo’n idee dat het tussen Desiree en Hans niets geworden is”, schrijft hij bij de foto. Ehm, dat lijkt ons nu ook wel duidelijk.

Lees ook: Harrie Snijders gaat op zoek naar de liefde in nieuwe datingshow