De vakantieperiode breekt aan, heb jij al een reisje op de planning staan? Leuk vooruitzicht! Als je van plan bent om met het vliegtuig te gaan, zijn een paar dingen erg belangrijk. Naast de serieuze zaken zoals jezelf goed laten informeren over je rechten indien je vlucht vertraagd blijkt te zijn, is het tevens zo belangrijk om de juiste beauty producten mee te nemen. Helemaal als je voor een langere periode in het vliegtuig zit! Wij hebben enkele producten voor je geselecteerd zodat jij je vliegreis perfect doorkomt.

 

beauty productend vliegtuig FEM FEM

Daily Reviving Concentrate – Kiehl’s

Wanneer je dagelijks enkele druppeltjes aanbrengt op een gereinigde huid, straalt je huid als nooit te voren!

Moisturizing Sheet Mask – MILU

Last van een droge huid na het vliegen? Dat is niet zo gek! Met dit masker krijgt je huid een boost en is het binnen no time gehydrateerd.

Beeswax Lip Balm – Burt’s Bees

Droge lippen? Probeer dan deze lip balm, die vitamine E en pepermunt bevat.

Drink genoeg water

Het is super belangrijk om genoeg te drinken tijdens jouw vlucht. Door de droge lucht in vliegtuigen kan je lichaam uitdrogen en je jetlag kan hierdoor alleen maar erger worden. Dat wil je echt niet!

Blijf in beweging

Het is niet goed voor de bloedsomloop als je langere tijd stil zit. Probeer dus om de 2 uur heen en weer te lopen, naar het toilet bijvoorbeeld.

Oordoppen

Oordoppen zijn heel handig voor in het vliegtuig. Wanneer er een baby gaat huilen in het vliegtuig, tijdens het opstijgen of als je simpelweg gewoon even rust wilt. Altijd handig!

Welke beauty producten neem jij altijd mee in het vliegtuig?

Lees ook: Dit zijn de meest Instagramproof bestemmingen om vakantie te vieren