Wij moesten even twee keer slikken toen we dit enorme bedrag lazen, want holy moly wat een hoop geld.. Wij hebben ineens de interesse om actrice te worden. Waar kunnen we ons aanmelden?

Deze Netflix serie is een fijne mix tussen Sex and the City en Younger FEM FEM

Million dollar baby

Zoals al eerder is aangekondigd komt er een nieuw seizoen van onze lievelingsserie ever. Het nieuwe vervolg van Sex And The City levert de drie hoofdrolspelers 1 miljoen dollar (822,267 euro) per aflevering op. Sarah, Kristin en Cynthia keren terug als Carrie, Charlotte en Miranda. In totaal worden er tien afleveringen gemaakt. De actrices zijn dit keer ook als producenten aan de serie verbonden.

And Just Like That…

Over de nieuwe reeks, die And Just Like That… zal gaan heten, is nog niet heel veel bekend. De reeks volgt de drie vriendinnen die nu allemaal in de vijftig zijn. Samantha Jones, gespeeld door Kim Cattrall, keert niet terug. Dit besluit volgt na een openlijke ruzie waarbij Cattrall diverse keren uithaalde naar haar collega’s. Jessica stelde maandag in een reactie op een fan dat de actrice gemist zal worden en dat er geen sprake is van ruzie.

Cashing

Volgens Variety is het bedrag van 1 miljoen dollar niet heel verrassend. Ook Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Jeff Bridges en Patrick Stewart ontvingen een vergelijkbaar bedrag per aflevering in series waar zij in speelden.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het nieuwe seizoen van Sex And The City!