Wie kent ze niet? De Studio100 meidengroep K3. Ze gaan al generaties lang mee en hebben verschillende formaties gekend. Maarre, wat moet je betalen om te kunnen genieten van deze populaire meidengroep?

k3 verdienen optreden

Hanne, Marthe en Julia

We kennen natuurlijk allemaal de orginele formatie: Karen, Kristel en Kathleen. Dit trio treedt al heel lang niet meer samen op. In 2009 besloot Kathleen namelijk om als eerste K3’tje op te stappen. Kristel en Katleen wouden niet stoppen dus kwam er een zoektocht: K2 zoekt K3. Josje Huisman kwam hieruit als winnares en zo ontstond er een nieuw trio.

K3 is niet alleen bekend van hun supervrolijke liedjes, nee, ze zijn ook te zien in films, series en musicals. Ze zijn dus van alle markten thuis. Vele jaren en zoektochten later bestaat de meidengroep nog steeds, maar dan in een hele andere formatie. Hanne Verbruggen, Marthe de Pillecyn en Julia Boschman hebben het stokje overgenomen en staan nu met zijn drieën als K3 op het podium de sterren van de hemel te spelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door K3 (@k3.studio100)

Bedrag voor één optreden

Omdat K3 al jaren lang meegaat en iedereen het kent, zul je denken dat een optreden van het trio niet te betalen is. Enne, hier kan je zomaar gelijk in hebben. Wij hebben research gedaan naar wat er wordt gevraagd voor één optreden van de populaire meidengroep. Volgens Artists Bookings vraagt K3 maar liefst 15.000 euro voor één optreden. Er staat niet bij wat de duur van het optreden is. Maarre, we gaan ervan uit dat we voor dat geld wel een lange tijd van hun liedjes mogen genieten.

Wij raden je aan om gewoon lekker een concert te bezoeken, dat scheelt je heel wat geld.