Of je nu net of al een tijdje in een relatie zit; verliefd zijn is hartstikke leuk. Iedereen heeft zo zijn eigen tempo, en bij de een gaat het dan ook sneller dan bij de ander. Helemaal niet erg! Doe vooral wat goed voelt voor jullie beide. Toch zijn er wat verschillen wanneer je net of al 3 maanden in een relatie zit die iedereen waarschijnlijk wel herkent. Benieuwd? Lees dan vooral verder!

relatie

Net VS 3 maanden in een relatie

Zit jij net in een relatie en ben je helemaal hoteldebotel op jouw lover? Bereid je maar vast voor op de volgende verschillen.

Een uur je best doen om je klaar te maken VS in je joggingpak op de bank hangen

Aan het begin van je relatie doe je je uiterste best om er leuk uit te zien voor je lover. Uiteindelijk maakt het je niets meer uit. Haar in een knot, bril op, make-up er af en het liefst een joggingpak aan. Heerlijk!

Netjes een salade bestellen VS een dubbele cheeseburger eten en zijn frietjes stelen

Voelde jij je bezwaard om te eten voor de neus van je lover? Die schaamte is in ieder geval helemaal weg na paar maanden. Het liefst eet je gewoon waar je zin hebt, en natuurlijk ook af en toe van zijn bordje.

Vragen of je mag blijven slapen VS opeens voor zijn deur staan

Waar je in het begin van je relatie nog netjes vroeg of je langs mocht komen, sta je nu gewoon opeens voor de stoep. Is je partner niet thuis? Geen probleem, je laat jezelf wel in.

Originele dates verzinnen VS Temptation Island kijken op de bank

Uit eten, naar de film of een dagje naar het strand. In het begin van je relatie deed je je best om iedere keer weer met een leuk idee te komen. Nu lig je het liefst op de bank Temptation Island te kijken. Toch inspiratie nodig? Check dan vooral deze leuke winter date ideeën.

Je scheten in houden VS naar de wc met de deur open

Waar je eerst met buikkrampen op de bank lag, kondig je nu uitgebreid aan dat je even naar de wc gaat voor een grote boodschap. De moeite nemen om de deur dicht te doen? Waarom zou je.

Mooie lingeriesetjes dragen VS pakken wat boven in de la ligt

Een sexy lingeriesetje kan heel mooi zijn, maar soms ook helemaal niet praktisch. Echt heel lekker zit het niet, en hij gaat toch wel uit. Waarom de moeite nemen? Pak gewoon wat boven in de la ligt; lekker praktisch.

Minimaal een uur wachten met appen VS hem bekogelen met ongepaste stickers

Wachtte jij ook minimaal een uur met appen en was double texten echt not done? Grote kans dat je je hier niks meer van aantrekt na een paar maanden. Iedere minuut stuur je wel weer een appje van wat je hebt meegemaakt, en als kers op de taart spam je je lover helemaal vol met ongepaste stickers.

Lees ook: 8x gekke signalen dat jullie relatie serieus wordt