Yes, yes we hebben weer een gloednieuwe Netflix-serie voor jullie! De serie ‘Behind Her Eyes’ lijkt in eerste instantie niets meer dan een spannende driehoeksverhouding, maar niets is wat het lijkt. De miniserie staat al dagen op één bij de streamingdienst én dat heeft niet alleen te maken met het ijzersterke verhaal.. Ook de knappe acteur Tom Bateman (31) speelt een grote rol.

@netflix
@netflix

Tom Bateman

Voor wie van Jamie Dornan in Fifty Shades houdt, heeft hier ontzettend veel plezier aan. De Engelse Tom Bateman is als acteur vooral bekend van zijn rol in de televisieserie Da Vinci’s Demons en de film Murder on the Orient Express. Voor Behind Her Eyes ruilde hij zijn sexy Engelse accent in voor een mysterieuze Schotse tongval. De sexy acteur geeft in de serie ontzettende Jamie Dornan vibes af!

Het verhaal

In de bovennatuurlijke psychologische thriller, naar de bestseller van Sarah Pinborough, speelt de hottie psychiater David. Tijdens een avondje uit ontmoet hij de gescheiden moeder Louise (Simona Brown). De twee hebben een overduidelijke klik, maar David is getrouwd én blijkt de volgende dag ook nog eens de baas van Louise te zijn. Het wordt nog ingewikkelder wanneer Louise per toeval Adele (Eve Hewson), de vrouw van David, tegen het lijf loopt en de twee dikke vriendinnen worden. Als Adele aanbiedt Louise van haar nachtmerries af te helpen verandert echter alles…

Klinkt nu al geweldig toch? Bekijk hieronder de trailer.

Lees ook: 6x de belangrijkste Easter Eggs die jij hebt gemist in Bridgerton