Dat Gordon trouwambtenaar is, is natuurlijk al geniaal. Maar dat hij dit koppel gaat huwen is te mooi voor woorden. Het is dan een eer voor dit bekende stel, dat zij door hem getrouwd mogen worden.

Gordon trouwt prince charming koppel
Bron: @gordonheuckeroth

‘He said yes!’

Het Prince Charming-koppel maakte vorig jaar november bekend dat ze zouden gaan trouwen. “Ons sprookje gaat verder: he said yes!”, plaatste Ferdi onder een foto met zijn liefje Marvin. Enne, Gordon is degene die ervoor gaat zorgen dat de twee elkaar de eeuwige liefde beloven. How cute! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool) 

Wedding update

Op 21 juni mag het Prince Charming-koppel elkaar eindelijk het ja woord geven. De wedding preparations zijn dus in volle gang. Met een Instagram post maakt het koppel vol trots bekend, dat Gordon hun trouwambtenaar is. “Wedding update! Onze trouwambtenaar is gevonden! Deze lieverd op links gaat ons op 21 juni trouwen!”, schrijven ze onder de foto. De trouwerij wordt dus een gezellige boel, een huwelijk waar iedereen wel bij wil zijn. Wij stiekem ook…

Gordon reageert ook zelf onder de post en lijkt er veel zin in te hebben: “Geweldig en eervol lieverds, met alle liefde boys.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

In de reacties vinden fans het geweldig en feliciteren de mannen van harte. “Mooie foto 🔥 en supergaaf voor jullie…. Marvin zijn ogen spreken wel boekdelen op deze foto🔥❤️😍”, schrijft iemand. “Het lijkt mij heerlijk om Gordon als trouwambtenaar te hebben. Dat zal een dolle boel gaan worden😂❤️”, schrijft een ander. Iemand anders reageerde: “Nou. Dat wordt nog een happening….. in hoogkerk😂😂😂”.

Nieuw seizoen Prince Charming

Wie weet kan de Prince Charming van komend seizoen ook binnenkort getrouwd worden door Gordon. Dit jaar gaat namelijk de 30-jarige Diego op zoek naar de ware liefde, en dat in het prachtige Griekenland. We moeten helaas nog maar liefst twee weekjes wachten totdat Prince Charming wekelijks op Videoland komt te staan, maar in de tussentijd kunnen we van de knappe mannen genieten die het hart van Diego hebben geprobeerd te veroveren.