Mocht je niet weten wat Eating with my Ex is, in deze serie schuiven exen samen aan tafel en eten een hapje samen. Hieruit komt er een hoop drama én daar leven we stiekem voor. Hoewel er tot nu toe alleen maar Ex On The Beach en Temptation Island-bekende mee hebben gedaan, hebben de makers ook dit stel gevraagd om deel te nemen.

Jade en Gio Eating with my Ex
Bron: Eating with my Ex

Eating with my Ex

Eating with my Ex: één van onze meest favoriete realityprogramma’s aller tijden. Twee bekende reality-exen schuiven met elkaar aan tafel en gaan het gesprek met elkaar aan. Niet over onderwerpen die ze zelf bedenken, maar door de programmamakers worden voorgeschoteld.

Zo krijgen ze vragen over hun verleden als stel, de breuk en over hun eventuele nieuwe relatie. Hieruit komen een hoop grappige momenten, maar zeker ook de nodige ongemakkelijke en gênante gesprekken. Enne, drama natuurlijk!

Deelnemers

Aan het programma hebben mensen als Jørney en Odim (Ex On The Beach), Jaydi en Ricky (Temptation Island), Dennis en Olivia (Ex On The Beach) en Shirley en Damian (Ex On The Beach en Temptation Island) meegedaan. Er hebben natuurlijk veel meer reality-bekende deelgenomen, maar zo geven we je even een idee van welke types er meedoen.

Maar blijkbaar zijn deze typetjes niet de enige die voor Eating with my Ex worden gevraagd, een veelbesproken koppel heeft namelijk ook het verzoek gekregen om mee te doen aan de serie, en je raadt nooit wie. Ja, of wel.

Gio en Jade

Je leest het goed, Gio Latooy en Jade Anna zijn ook gevraagd voor Eating with my Ex. Dit vertelt Gio in zijn meest recente YouTube-vlog. Zoals de meesten weten zijn de twee nu al een paar maandjes uit elkaar, en dat is niet onopgemerkt gegaan. Want hoewel een break-up normaal gesproken niet zo publiekelijk bekend wordt gemaakt, is dat bij deze twee wel gebeurd.

En dat met een hoop drama er omheen. Zo heeft Gio een break-up song geschreven, waren er geruchten dat zowel Jade als Gio weer bezig waren met anderen en Gio is zoenend gespot met de veelbesproken Athena. En dat is nog niet alles, want heel het internet denkt dat de exen elkaar ha-ten.

Het is natuurlijk onzin dan de twee elkaar niet kunnen uitstaan. Gio vernoemt vaker dat de twee goed met elkaar zijn en dat ze elkaar nog dagelijks spreken. In Gio’s meest recente vlog zien we ook hoe Jade Gio haar nieuwe huis laat zien, dat doe je natuurlijk niet wanneer je elkaar haat.

Het is dan opvallend dat deze twee gevraagd zijn voor het programma Eating with my Ex. Gio stond er ook raar van op te kijken. “Maar dat zijn toch echt van die Temptation Island-mensen die daar aan mee doen?, vraag Gio zich af in de vlog. “Daar wil ik dus totaal niet mee geassocieerd worden”, spreekt hij uit.