Het komt wel vaker voor dat er opeens een nieuwe BN’er in de afleveringen van GTST te zien is, maar ditmaal was er wel een hele bijzondere gast. Een man van vele talenten, speelde de rol van jurist Lars. Wij zochten het voor je uit; deze bekende zanger verschijnt spontaan in aflevering GTST. Benieuwd wie het is? Lees dan gauw verder!

Goede Tijden Slechte Tijden

Let op: dit artikel bevat spoilers van de aflevering.

Charly Luske

Volgende week dinsdag verschijnt zanger Charly Luske op de buis. Charly is niet alleen bekend als zanger, maar ook als presentator en dus als acteur. Geen onbekende voor ons dus. De hottie speelt de rol van jurist Lars. Kan je niet wachten om Luske te zien vanaf de buis? Dan kan je de aflevering alvast op Videoland zien.

Het verhaal

In de serie is te zien dat Lars een afspraak denkt te hebben met Nina over juridisch advies, maar dat is echter helemaal niet waar. Wat blijkt; de vriend van Nina, Bing, is vreemdgegaan met de lover van Lars. “Ze doen het met elkaar”, begint Nina. “Ze hebben seks gehad.” Lars wist hier echter al van af, de twee hebben namelijk een open relatie. Voor Lars iets kon zeggen, gaat Nina door. “Ik weet het, ik was zelf ook helemaal in shock.” Als Nina uitgepraat is vertelt Charly haar dit verhaal. Nina blijft verbaasd achter.

charly luske

Zien we Charly nog vaker terug?

Helaas zien we de zanger en acteur volgens RTL Boulevard voorlopig niet meer terug. Het gesprek met Nina is dan ook de enigste scène waar we Charly in zien. Het was een kort maar krachtig bezoek, maar wie weet zien we hem ooit nog terug in Meerdijk.

Lees ook: GTST-acteurs doen boekje open over schrikbarend laag salaris