We denken vaak dat alle mannen op zoek zijn naar een Doutzen Kroes look-a-like maar in de werkelijkheid is dit helemaal niet het geval. Deze dingen vinden mannen zelfs belangrijker dan uiterlijk bij vrouwen.

Vinden mannen uiterlijk belangrijk bij vrouwen?

Hier kunnen we kort over zijn; ja. Mannen vinden het uiterlijk belangrijk bij een vrouw. Net als dat vrouwen dit bij mannen ook belangrijk vinden! Mannen willen zich op een bepaalde manier fysiek aangetrokken voelen tot een vrouw. Dit betekent niet dat het uiterlijk van een vrouw het allerbelangrijkste aan haar is, en zeker niet dat je er ‘perfect’ uit moet zien volgens de laatste schoonheidsidealen van de fashion industrie – iedere man heeft immers zijn eigen voorkeuren. Deze dingen vinden mannen zéker belangrijker dan het uiterlijk.

Persoonlijkheid

Uiterlijk straalt innerlijk bepaalt, toch? Hoewel je stralende uiterlijk mannen zal opvallen, is je innerlijk hetgeen waarvoor ze bij je blijven. Geen enkele man zit op een prachtige vrouw te wachten die eigenlijk super icy is.

De gesprekken

Ben je beeldschoon maar kan hij geen intellectueel gesprek met je voeren? Dan is dit een echte no go. Natuurlijk hoef je niet het IQ van Einstein te hebben, maar mannen vinden het wel belangrijk dat je weet wat er speelt in de wereld en dat je weet waar je voor staat. Een beauty & the brains dus.

Gevoel voor humor

Nee, je hoeft ook niet grappen te tappen als Daniël Arends, maar je moet wél om zijn grapjes lachen natuurlijk. Mannen vinden het fijn als een vrouw humor heeft omdat dit ze op hun gemak stelt. Ze willen uiteindelijk toch gewoon een ‘maatje’ hebben met wie ze kunnen lachen, hoe stom dit ook klinkt..

Onafhankelijkheid

Mannen houden van een Miss Independent. Let wel op; we bedoelen hier niet mee dat je nergens hulp voor mag vragen en dat je alles zelf moet doen. Waar het hier om gaat is dat mannen ook hun alone time nodig hebben, en dat het dan erg vervelend kan zijn als je de hele tijd aandacht nodig hebt. Mannen vinden het fijn als je je ook in je eentje kunt redden.

Interacties met anderen

Hoe een vrouw iemand anders behandelt zegt enorm veel over haar – dit geldt trouwens ook voor mannen. Hoe fijn is het voor je bf als jij jezelf vermaakt als je met zijn familie bent, en hij niet de hele avondje je handje vast hoeft te houden? Mannen vinden het fijn als je moeite doet om te bonden mijn zijn familie en vrienden.

Lees ook: Net VS 3 maanden in een relatie; dit zijn de verschillen