Wist je dat Ben & Jerry’s verschillende soorten smaken heeft die je enkel in een bepaald land kunt kopen? Net als dat je de McKroket alleen in Nederland kunt kopen en dat je in Italië en Canada de McLobster kunt proeven. What! Dit zijn 10 buitenlandse Ben & Jerry’s smaken die we ASAP in Nederland willen hebben.

#1 Cone Together – Europa

Alleen de Europeanen kunnen van deze hemelse smaak genieten. Cone Together is een pint met vanille-ijs, stukjes wafel en een swirl van gezouten karamel. Yum!

#2 My Cherry Amour – Japans

De Japanners hebben geluk, want zij kunnen genieten van My Cherry Amour in minicups! Het witte chocolade-ijs heeft kersen en witte stukjes chocolade. Voor de echte zoetekauwen.

#3 Birthday Cake – Engeland

Dit is echt een typisch Engelse smaak! Het Verenigd Koninkrijk viert feest met vanilletaartbeslagijs (ja dat is dus een ding), roze glazuur, een swirl van aardbei en stukjes cake. Happy birthday!

#4 Pint slices – VS

In de Verenigde Staten kun je van je favo ijssmaak genieten in plakjes. Wat een euforische dessertervaring is dat. Het bolletje ijs is bedekt met een laagje chocolade en je hebt hier dus geen lepel voor nodig. De pint slices zijn er in 7 verschillende smaken en wij willen ze allemaal proeven!

#5 Everything But The… – VS

Als je niet kunt kiezen, dan kun je ook alles nemen. Typisch Amerikaans! Everything But The… is een samenkomst van vanille-ijs gemengd met stukjes pindakaas, fudge omhuld met toffee, witte chocolade en met fudge bedekte amandelen. Een echte showstopper.

#6 Banana Whiskey Foster

We konden helaas niet vinden waar deze smaak te verkrijgen is, maar hij ziet er wel jaloersmakend lekker uit. Deze smaak bestaat uit banenenijs met stukjes butterscotch toffee. Voor de echte bananen lovers!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @nogumogu3yo

#7 Cookie Carnival – Japan

De Japanners hebben weer geluk want ze kunnen ook genieten van de smaak Cookie Carnival. Deze smaak is voor de echte koekjesmonsters want hij heeft stukjes vanille- en chocoladekoekjes. Dubbel feest!

#8 Topped – VS

Goed nieuws want inmiddels kunnen we in Nederland ook de Ben & Jerry’s Topped smaken proeven. Deze smaak heeft een chocoladetopping die je eerst met je lepel stuk moet slaan. Vervolgens kun je lekker het ijs oplepelen.

#9 Chocolate & Nutz – Japan

Deze combi klinkt hemels! Wie houd er namelijk niet van chocolade en noten? Deze smaak heeft chocolade-ijs, witte fudge, pure chocolade fudge en walnoten. Een echte winner als je het ons vraagt!

#10 Ginger Rum

Van deze smaak weten we helaas ook niet precies waar hij te krijgen is. Wél weten we dat we deze smaak willen proeven! Het is een combi van gemberrum-ijs en limoensnoepjes. Klinkt interessant!

Lees ook: Eindelijk! Ben & Jerry’s komt met een nieuwe smaak