Je avondje bankhangen en Netflix kijken is natuurlijk niet compleet zonder je twee favoriete mannen: Ben & Jerry. Deze heren laten je nu eenmaal nooit in de steek. Voorheen was de keuzemogelijkheid voor mensen die veganistisch eten nog wat beperkt, maar daar brengt het ijsmerk verandering in. Ben & Jerry’s komt met een nieuwe smaak die volledig plantaardig is (en natuurlijk gewoon onwijs lekker).

De nieuwe smaak van Ben & Jerry’s

We horen je denken, “maar wat is de nieuwe smaak dan?” Houd je vast want het wordt smullen geblazen! Iedereen kan nu genieten van de nieuwe smaak Salted Caramel Brownie! Eerder kwam Ben & Jerry’s al met de nieuwe vegan smaken Colin Kaepernicks Change the Whirled en Netflix & Chilll’d.

Salted Caramel Brownie Non-Dairy

Dit is de allernieuwste smaak in het aanbod van Ben & Jerry’s! Misschien heb je al eens de versie met koemelk geproefd, maar nu is hij er ook helemaal plantaardig. Deze smaak bestaat uit vegan karamelijs met brownie stukjes en een gezouten karamel swirl. We houden van de combinatie van zoet en zout!

Colin Kaepernicks Change the Whirled

Ook deze smaak heeft als basis karamelijs, waar fudge, graham crackers en choco koekjes door gemixt zijn. Yum! En dit alles zonder zuivel én helemaal vegan. Wees er wel snel bij als je deze smaak wilt proeven want op = op!

Netflix & Chilll’d

Deze smaak is perfect voor een avondje Netflix & Chill met je lover of bff! Pak allebei een lepel en scheppen maar. We denken stiekem dat deze smaak uit Amerika is komen overwaaien want daar waren ze al peanutbutter obsessed. Netflix & Chilll’d is wedrom de perfecte mix tussen zoet en zout door de pretzel swirl en stukjes brownie. Wederom honderd procent vegan!

Guilt-free genieten

Deze nieuwe ijssmaken zijn niet alleen geschikt voor de mensen die een veganistisch dieet volgen, maar bijvoorbeeld ook voor wanneer je een lactose intolerantie hebt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Fairtrade chunks en swirls in het ijs. Wél even zelf je lege pint in de prullenbak gooien natuurlijk!

Lees ook: Van deze celebs wist je niet dat ze vegan waren