December is van start gegaan en dat vinden we heerlijk! Hoewel de temperaturen niet aangenaam zijn, is de rest natuurlijk perfect. De leukste maand van de winter! Gezellige sfeer met overal lampjes en kaarsjes en de heerlijke feestdagen met al onze geliefden. Er kan dus sowieso bijna niets mis gaan, máár voor sommige sterrenbeelden kan het wel nóg beter worden. Deze sterrenbeelden gaan de beste decembermaand ever hebben.

mean girls kerst
Bron: Mean Girls

De beste decembermaand óóit

December is een maand waar veel mensen naar uitkijken. Het kan een beetje stressvol zijn (lees: 100 cadeaus kopen en 15 recepten uittesten), maar uiteindelijk is het het dubbel en dwars waard. Toch zijn er een aantal sterrenbeelden die weinig last zullen hebben van zulke stress. Zij hebben namelijk gegarandeerd een onvergetelijke kerst.

1. Boogschutter

Stilzitten zit er niet bij voor dit sterrenbeeld en dus hebben we goed nieuws. Deze december zit namelijk vol nieuwe uitdagingen en avonturen! Op ieder vlak zal dit de Boogschutter goed doen, want het zal genoeg energie opleveren. De Boogschutter zal deze maand het idee hebben dat alles voor de wind gaat. Grijp dus alle nieuwe kansen aan die op je pad komen, want je zal merken dat het je veel nieuwe inzichten en doelen zal geven.

2. Maagd

Het zit de maagd tot nu toe niet per se mee in 2022, maar daar komt deze maand gelukkig eindelijk een einde aan. De Maagd zal deze weken eindelijk het idee hebben dat dingen volgens plan gaan. Ze hoopt dit al een tijdje, omdat ze de doelen het liefst voor het einde van dit jaar succesvol afrondt. Gelukkig zal dat helemaal lukken! De complete to do-lijst van de Maagd wordt afgestreept en verdwijnt nog voor oud en nieuw de prullenbak in. Ook is dit het moment voor de Maagd om weer vooruit te kijken en nieuwe doelen op een rijtje te zetten, zodat deze goede vibe doorgezet kan worden in 2023.

Lees ook: Deze sterrenbeelden gaan deze kerst voor drama zorgen