It’s the most wonderful time of the year! Althans, als je bepaalde mensen buiten de deur houdt. Niet iedereen zorgt voor de kerstsferen aan het kerstdiner. Deze sterrenbeelden gaan deze kerst voor drama zorgen. Trek je uitnodiging voor het kerstfeest maar vast in!

Deze sterrenbeelden zullen deze kerst voor drama zorgen

Kerst komt eraan en dat betekent dat de voorbereidingen bij sommigen nu al in volle gang zijn. Ook de uitnodigingen voor het kerstdiner gaan de deur uit, maar daar moet je misschien nog eens goed over nadenken. Niet iedereen zal zorgen voor een gezellige kerst namelijk. Deze sterrenbeelden gaan deze kerst voor drama zorgen.

Schorpioen

Een Schorpioen vindt het heerlijk om over zichzelf te praten. Niet per se hét perfecte onderwerp tijdens een gezellig kerstdiner, als je ’t ons vraagt! Oh, en als ze dan eenmaal toch geïnteresseerd zijn in iemand, draven ze vaak compleet door. Ze kunnen niet stoppen met ondervragen en ook daar heeft waarschijnlijk niemand zin in.

Tweeling

Tweelingen leven voor sensatie dus ze zullen er, ook tijdens de kerstdagen, al-les aan doen om een beetje sensatie uit te lokken. Houd je grootste geheimen dus maar even voor je en zorg voor een alcoholvrije kerst. Met alcohol in het spel doen Tweelingen er namelijk al snel nog een schepje bovenop. Niet waar iedereen op zit te wachten, want dit is niet in lijn met de kerstgedachte. Peace on earth!

Maagd

Je kunt voor het beste advies altijd terecht bij een Maagd, maar vaak krijg je het ook ongevraagd. En met een hoop kritiek erbij! Dat is niet per se waar je op zit te wachten als jullie net zitten te genieten van het kerstdiner. Een afspraak met een Maagd kun je dus beter maar afzeggen. Dat komt na kerst wel weer!

Lees ook: Volgens je sterrenbeeld moet je deze kerstfilm kijken