Het is zaterdag. Grote kans dat jij vanavond van plan bent om ergens in de lampen te gaan hangen.  Afijn, terwijl jij daar in de lampen hangt zou het ook zo maar kunnen dat jij iets appetijtelijks voorbij ziet komen om mee naar huis te nemen. Vooral als er aardig wat alcohol is benuttigd. Maar seks en alcohol, het kan soms tot lachwekkend situaties leiden…

seksstandjes dronken FEM FEM

Alright, jullie hebben dus allebei iets te diep in het glaasje gekeken maar zijn allebei BG (om even wat termen van Temptation Island te gebruiken). Tijd om even de beste seksstandjes door te nemen voor als je dronken bent.

1. Missionaris met een twist

Oké, we vergeten even het feit dat dit blijkbaar het seksstandje is die hij eigenlijk niet zo lekker vindt. Het blijft gewoon het makkelijkste, vooral als jullie gedronken hebben, maar dan met een twist. Wat je doet is je zorgt dat er een kussen onder je rug of billen ligt en klemt je benen om hem heen. Dit is nét even iets intenser dan wanneer je gewoon plat of je rug ligt. En vet comfortabel voor jou (#winning).

missionaris met een twist FEM FEM

2. 69-ing

Volgens vele is orale seks lekkerder als je gedronken hebt. Waarschijnlijk omdat je je meer op je gemakt voelt na een aantal glaasjes. Dus, zorg jij voor de BJ, zorgt hij tegelijkertijd dat hij jou van onderen verwent.

69 FEM FEM

3. Op z’n hondjes

Laat hem lekker op z’n knieën zitten en buig voorover met je heupen leunend op die van hem. Het kan uiteraard ook staand maar we gaan er van uit dat jullie liever gaan voor de meer ontspannende variant. Máár pas wel op dat het er niet te hard aan toe gaat. Je wil natuurlijk ook niet misselijk worden. Awkward.

doggy FEM FEM

4. Met de benen de lucht in

Heeft die boy van jouw nog wat energie over? Goed. Ga aan het rand van je bed liggen met je billen, laat hem jouw benen optillen en voilà, meneer kan er soepeltjes in.

benen in de lucht FEM FEM

Lees hier ook even over waarom porno kijken met je vriendje goed voor je is.