We kennen inmiddels allerlei trucjes om een wijnfles open te maken. Van spijker met hamer tot een vuurtje bij de wijnfles. De kurk gaat er uiteindelijk toch wel af. Het makkelijkste is natuurlijk een elektrische wijnopener. Zo heb je nooit meer het gestruggle met een kurkentrekker. Maar wat zijn de beste elektrische wijnopeners? Wij vertellen het je.

wijn-avond-eten-wijnopeners

Wijnopener 1: Secura Electric Wine Opener

Deze champagnekleurige wijnopener kan ongeveer 30 wijnflessen openen voordat je hem opnieuw moet opladen. Je hoeft je daar dus geen zorgen over te maken. De werking is simpel. Gebruik de meegeleverde foliesnijder om de folie te verwijderen. Vervolgens zet je het apparaat op de bovenkant van de wijnfles en druk op het knopje ‘omlaag’ om de kurk te verwijderen. Met het knopje ‘omhoog’ wordt de kurk eenvoudig losgetrokken. De wijnopener is verkrijgbaar in de kleuren roségoud, blauw en zilver met een blauw en rood licht.

Foto credits: Amazon
Foto credits: Amazon

Wijnopener 2: Oster Cordless Electric Wine Opener

Met meer dan 18.000 recensies en 4,5 ster is deze zilverkleurige wijnopener zeer geliefd op Amazon. De wijnopener is makkelijk te gebruiken en kost minder dan 20 euro. Met de meegeleverde foliesnijder kan je de folie van de wijnfles afhalen. Zet de wijnopener op de juist plek, duw schakelaar naar beneden en haal het apparaat daarna weer omhoog. Simpel, de kurk is verwijderd. Makkelijker kan niet.

2-wijnopeners
Foto credits: Amazon

Wijnopener 3: Electric Wine Opener with Accessories

Bij aanschaf van deze effectieve wijnopener krijg je nog een hoop accessoires meegeleverd. Je krijgt onder andere een vacuümflesstop, een wijnschenker, een foliesnijder en een opbergkoffer voor alle onderdelen. Het apparaat kan wel tot 80 wijnflessen openen op een setje van vier AA-batterijen. Wauw!

3-wijnopeners-met-accessoires
Foto credits: Amazon

Wij zeggen: tijd voor wijn!

Drunk Happy Hour GIF - Find & Share on GIPHY

 

Lees ook: Eindelijk! Deze wijn blijft tot zes weken na openen goed (en lekker!)