Robert Pattinson is niet voor niks benoemd tot knapste man ter wereld. Daarom zetten wij de beste films van Robert Pattinson op een rijtje. Who doesn’t love R-Patz?

1. Twilight

Bella Swan ontmoet op haar nieuwe school de mysterieuze Edward, gespeeld door Robert Pattinson. Ze voelt zich sterkt tot hem aangetrokken, maar Edward blijkt een vampier te zijn. De twee krijgen een relatie wat Bella in grote problemen brengt. Is hun liefde sterk genoeg?

2. Twilight: Eclipse

Nog een Twilight film, we konden het niet laten.. Dit keer zijn er mysterieuze moorden die Seattle terroriseren omdat een boze vampier wraak wil nemen. Ondertussen moet Bella kiezen tussen haar liefde voor Edward of haar vriendschap met Jacob?

3. Harry Potter en de Vuurbeker

Stiekem ons favo deel van de Potter-filmreeks. Harry doet mee aan het Toverschool Toernooi voor Griffoendor, terwijl Cedric (gespeeld door Robert Pattinson) meedoet voor Huffelpuf. Uiteindelijk eindigt het toernooi in een grote tragedie. Is Voldemort terug?

4. Good time

Deze film gaat over een overval die verkeerd afloopt. Connie (Robert Pattinson) weet te ontsnappen, maar zijn broer Nick wordt wel gearresteerd. Connie probeert zijn broer uit de gevangenis te krijgen en haalt geld op om de borg te kunnen betalen. Maar hij krijgt ook nog een andere optie aangeboden: helpen Nick te ontsnappen.

5. The King

Deze film speelt zich af aan het begin van de 15e eeuw. De eigenzinnige prins Hal neemt de plek van zijn vader op de troon over na zijn dood. Ondertussen is zijn land zich aan het voorbereiden op een oorlog met Frankrijk. Na een tijd van bedrog, oorlog en verraad moet hij zijn krachten laten zien.

6. The Lighthouse

In 1890 worden twee vuurtorenwachters geconfronteerd met eenzaamheid en hun allergrootste angsten. Hierdoor wordt hun mentale gezondheid op de proef gesteld. Ze worden geïsoleerd op het afgelegen eiland New England. Spannend!

7. High life

Monte (Robert Pattinson) woont met zijn dochter Willow op een ruimteschip. Monte werd op een missie gestuurd samen met andere gevangenen naar een zwart gat. Tegen zijn wil verwerkte hij Willow om zo de jonge Boyse te bevruchten. Alleen vader en dochter zijn nu over en Monte ervaart voor eerste keer echte liefde.

8. The Devil All The Time

Willard Russell verliest zijn vrouw Charlotte aan kanker, zelf is hij oorlogsveteraan. Carl en Sandy Henderson zijn seriemoordenaars. Ze hebben het voornamelijk gemunt op modellen. Pastoor Roy is samen met zijn rechterhand Theodore gevlucht voor de autoriteiten. Centraal in dit verhaal staat Arvin Russel, de zoon van Willard en Charlotte.

9. Tenet

Spoiler: deze film moet je minimaal 5 keer bekijken om hem te snappen. De Derde (!) Wereldoorlog is op komst en een geheim agent moet dit met één enkel wapen zien te voorkomen. Hij reist door de tijd en verandert natuurwetten om zijn missie te laten slagen.

10. Dior Homme advertentie

Het is misschien geen film, maar too pretty not to post. Kijk zelf maar.

Lees ook: Netflix en Chill(s): dit zijn de engste horrorfilms volgens iMDb