Het liefst neem je natuurlijk uitgebreid de tijd voor elkaar, maar helaas kan dat niet altijd. Door een drukke planning schiet het er nog wel eens bij in. De oplossing; een vluggertje! Niet alleen is het leuk, spannend en sexy het is ook super handig. Dit zijn de 4 beste momenten voor een vluggertje.

Een vluggertje

Een vluggertje klinkt misschien helemaal niet aantrekkelijk, aangezien je even de tijd nodig hebt om op te warmen. Niets is minder waar! Een vluggertje kan (zelfs voor ons vrouwen) juist een hele leuke oplossing zijn.

Wekker

Ben jij eerder wakker dan je lover? Speel zijn wekker! Een betere ochtend kunnen jij en je partner niet wensen. Begin met hem te verwennen tot hij wakker wordt. Is hij eenmaal wakker? Klim dan bovenop. Hebben jullie beide meteen een ochtend workout erop zitten!

Samen douchen

Douchen doe je toch in de ochtend, dus waarom niet samen? Verleid je partner mee en geniet samen van een warme douche. Zeep elkaar in en ga steeds een stapje verder. Vergeet niet dat je ook de douchekop kan gebruiken!

Pauze

De laatste tijd werken we veel thuis, wat zo zijn nadelen heeft, maar ook zeker zijn voordelen! Verwen jezelf en je partner in de pauze met een vluggertje. Wanneer je je niet meer kan concentreren kan je dit op deze hele leuke manier verhelpen. Ga op zijn schoot zitten en begin tegen hem aan te rijden, grote kans dat je lover zijn laptop snel aan de kant gooit.

Saai feest

Ben je op een saai feestje? Geen probleem! Dan moet je het zelf maar leuk maken. Verleid je partner stiekem onder de tafel. Stuur hem een sexy appje, fluister iets in zijn oor of raak hem aan. Neem hem uiteindelijk mee naar de badkamer voor een vluggertje. Probeer dan maar eens stil te blijven als je zó opgewonden bent.

Lees ook: Dit is waarom een betere relatie zorgt voor minder seks