Bij een eerste date komt nogal wat kijken; wat neem je mee, waar ga je heen én wat trek je aan. Over het laatste hoef je je geen zorgen meer te maken, wij hebben de beste outfits voor een eerste date voor je op een rijtje gezet.

Wat trek je aan op een eerste date?

Je kent het vast wel; uren voor je kledingkast staan wanneer je voor het eerst met een nieuw persoon op date gaat. Die ene outfit leek in je hoofd zó leuk, maar pakte toch wat anders uit. Klaar met de keuzestress! Wij geven een paar opties.

Een little black dress

Een little black dress is al-tijd goed. Draag hem met hakken of ga voor een meer casual look door hem met sneaker te combineren, afhangend van wat jullie op de eerste date gaan doen. Met een zwart jurkje kan je eigenlijk gewoon nooit de fout in gaan.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @reltubatokad

Rood

Mocht je met een man op date gaan, dan is het slim om iets in de kleur rood te dragen. Daarnaast kleedt rood ook nog eens af waardoor je je onwijs sexy zult voelen.

Een off schoulder top

Met een off schoulder top geef je een klein beetje van je lichaam weg, zonder dat het ordinair is. Je hoeft helemaal geen diep decolleté te hebben om indruk te maken op de ander. Wanneer je je lichaam tussen de 60 en 70 % bedenkt met kleding zit je in de sweet spot. 

Een jurkje of top met blote rug

Eigenlijk is dit hetzelfde principe als de vorige. Semi-blote lichaamsdelen doen het sowieso goed.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @reltubatokad

Een pak

Misschien moet je even aan het idee van een pak wennen, maar hier ga je zeker indruk mee maken. Een pak is dan ook allesbehalve mannelijk! Als je het aandurft om een pak te dragen op de eerste date straal je gelijk zelfverzekerdheid uit. Welke man zit er niet op een business babe te wachten?


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @reltubatokad

Lees ook: Na hoe lang mag je appen na een eerste date?