Wanneer je zin hebt in variatie tussen de lakens kan je kiezen voor een speeltje voor in bed. Heb je geen idee waar je moet beginnen? Kies dan voor de Satisfyer Pro 2 vibrator. Dit speeltje is uitgeroepen tot de beste van 2022, en dat vinden wij helemaal niet zo gek.

Beste speeltje voor in bed van 2022?

Ja, de Satisfyer Pro 2; je hebt er vast weleens van gehoord. Deze luchtdruk vibrator gaat viraal op onder andere TikTok, en is nu dus ook uitgeroepen tot het beste speeltje voor in bed van 2022. Wij leggen uit waarom.

Satisfyer Pro 2

De satisfyer Pro 2 is een luchtdruk speeltje waarbij je clitoris door middel van pulserende luchtdruk golven gestimuleerd wordt. Het siliconen mondje omhult de clitoris, die vervolgens zachtjes naar binnen wordt gezogen. En wij kunnen jou verzekeren; dat zorgt voor rollende ogen.

Het beste speeltje van 2022

Maar waarom is de Satisfyer Pro 2 nou hét beste speeltje voor in bed van 2022? Dat komt doordat het nieuwste model geschikt is voor veel verschillende vrouwen. Het speeltje bevat 11 standjes, waardoor je het langzaam kan opbouwen. Ook is de Satisfyer Pro 2 muisstil en honderd procent waterproof. Zo kan je hem ook meenemen onder de douche.

Het grootste verschil met andere vibrators is de prijs. De Satisfyer Pro 2 is helemaal niet duur, en heel toegankelijk voor een hoop vrouwen.

Reviews

“Als er een hemel bestaat dan heb ik die met dit apparaat toch echt gevonden? Je wordt er volledig in mee gezogen, bewust van de realiteit ben je niet meer en binnen de kortste keren voelt ’t als knallend vuurwerk en ga je vanzelf sterretjes zien.”

“Echt een toppertje, zo mijn vriend de deur uit gedaan. Wil echt niks anders meer.”

“Ik had er al veel over gelezen en veel van verwacht. Maar het ging al mijn verwachtingen te boven! Ook leuk voor stelletjes die eens wat extra’s willen gebruiken. Mijn man vond het heel leuk om hem bij mij te gebruiken.”

De Satisfyer Pro 2 is dus niet voor niets uitgeroepen tot het beste speeltje voor in bed van 2022. Ben jij al overtuigd?

Lees ook: Welke vibrator ben jij?