Je bent vast niet de enige die de afgelopen twee jaar vastgegroeid is aan haar vibrator. De verkoop van seksspeeltjes ging namelijk de laatste jaren door het dak. Nu zijn er enorm veel soorten op de markt, en zien we soms door de bomen het bos niet meer. Daarom is hier jouw uitgebreide guide in vibrators.

Het kopen van de juiste vibrator

Als je nieuw bent in de wereld van de vibrators: hi, welkom! Eerder gaven we al onze beste tips voor het aanschaffen van een vibrator. Dit maal hebben we een persoonlijke guide gemaakt.

De Tweeling – Wand Vibrator

Je bent super chatty en nooit saai – net als de Wand Vibrator. Je hebt geen moeite met het aanpassen naar de ander, en je bent nieuwsgierig en speels!

De Prinses – Ballerina Vibrator

Je slaapt alleen op zijden kussens mét slaapmasker in een kingsize bed. De Ballerina Vibrator draait helemaal om de vorm en textuur – die één en al luxe uitstraalt.

De Control Freak – Air Pulse Stimulator

Het is 2021, dus het woord “freak” is een compliment. Je bent degene die altijd in de weer is met lijstjes en nooit een afspraak mist – je bent in controle. Je bent niet het go with the flow type, maar neemt verantwoordelijkheid (ook voor je eigen genot).

De Recht Door Zee – Lipstick Vibrator

Size doesn’t matter, in dit geval. De Lipstick Vibrator is super compact maar daardoor niet minder serieus. Je werkt liever slim dan hard.

De Grote Speler – Dubbele Stimulatie Vibrator

Haters zeggen dat je “too much” bent maar dat doet je niks. Voor jou is niks genoeg.

De Denker – G-spot Vibrator

Waar je ook bent – je bent in je gedachten verzonken. Je hebt eindeloze stapels met boeken die je nog moet lezen en stelt alleen maar open vragen. De G-spot Vibrator laat je genieten van interne en externe stimulatie.

Lees ook: Kan je verslaafd raken aan je vibrator? Wij zochten het uit!