De beste zonnebrandcrème is essentieel in deze warme tijden. We mochten al vanaf april genieten van heerlijke hoge temperaturen, terwijl we allemaal vertoeven in onze tuin of op ons balkon. Perfect dus voor wanneer jij snakt naar een heerlijke zomers kleurtje. Nu moet dat natuurlijk wel op een veilige manier gebeuren.

Beste-zonnebrandcreme-fem-fem

Zonnebrandcrème is en blijft noodzakelijk, zelfs wanneer het bewolkt is. Zo weet je zeker dat je beschermd bent tegen de schadelijke invloeden van zonnestralen op de huid, die aardig fel zijn deze dagen. Maar hoe weet je nu zeker dat je de beste zonnebrandcrème uitkiest?

Beste zonnebrandcrème uit de test

Dat een goede en effectieve zonnebrandcrème belangrijk voor ons is, weten we allemaal. Helaas zijn er tal van zonnebrandcrèmes die niet aan alle voorwaarden voldoen. Wij gingen op onderzoek uit en kwamen tot een verrassende ontdekking. Door de Nederlandse Consumentenbond is de Zenova Sun Spray van Action uitgeroepen  tot ‘Beste Koop’ in categorie zonnebrandcrème. En dat voor de mega lage prijs van €3,96, gewoon bij de Action! Duurder betekent dus niet altijd beter, zoals we vaak geneigd zijn te denken.

De zonnebrandcrème wordt dan ook beloond met een 6,8 voor de prijs-kwaliteitverhouding, de prijs is namelijk voor 200 ml. In totaal zijn 25 producten met SPF 30 getest op hun bescherming en nog veel meer andere aspecten, waaruit Zenova dus als winnaar kwam. Ook de Kids Sun Spray 50+, die speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige huid van kinderen, kwam als ‘Beste Koop uit’ de test.

Beste-zonnebrandcreme-fem-fem

Shop hier onze selectie met fijnste zonnebrandcrèmes:

Lees ook: Alle ins en outs over zonnebrand: slim smeren doe je zo!