De Zara, Mango en de H&M blijven altijd leuk, maar de nadeel van deze mainstream merken; iedereen loopt in dezelfde kleding. We vergeten daarom ook dat er genoeg ketens zijn die iets minder bekend zijn. Ik weet zeker als je wat vaker een blik zou werpen naar de onderstaande webshops, je kledingkast bomvol nieuwe trends, unique items en buitengewoon hippe kleding zal gaan hangen.

1. Edited

Edited werd opgericht in 2014 en in 2018 kwam het ook richting Nederland. Ze staan bekend om hun mooie items voor de vriendelijke prijs.

2. Neon Rose

Dit merk is altijd op de hoogte van alle trends. En wat je vooral ook veel voorbij ziet komen in hun ontwerpen zijn items met een diepe hals, bijzondere patronen en verfijnde ontwerpen.

3. Kitri Studio

Kitri Studio bezit een klein team mensen vol met creatieve ideeën. Kitri Studio is gestart doordat er frustraties waren over het niet kunnen vinden van goed gemaakte items zonder er een godsvermogen voor uit te moeten geven. Heb je al eens meegemaakt dat je dezelfde outfit als iemand anders aan hebt? De kledingstukken van Kitri Studio brengt daar verandering in.

View this post on Instagram

Basking in the bank holiday sunlight ☀️

A post shared by KITRI (@kitristudio) on

4. Sézane

Sézane zorgt voor dat vleugje Parisienne in jouw kleding. Dit merk begon ooit als vintage store op Ebay en is zo gigantisch gegroeid met winkels door heel Frankrijk.

5. Oh Hey Girl

Ze halen hun inspiratie uit Japanse invloeden waardoor hun creaties net iets anders zijn dan anderen. Wil jij origineel zijn in je kledingkeuze? Dan ben je bij Oh Hey Girl zeker bij het juiste adres.

View this post on Instagram

Big Collars ?? #ohheygirl #ohheygirlstore

A post shared by Ohheygirl ??‍♀️?? (@ohheygirlstore) on

Heb jij toevallig binnenkort een date en heb je kledingstress? Wij hebben drie perfecte looks voor jullie op een rijtje gezet.