Heb je binnenkort een eerste date? Of gewoon een date night met je partner? De meest voorkomende probleem is dat je vaak geen flauw idee hebt wat je moet aantrekken want wanneer je iemand amper kent, of zelfs goed kent, wil je indruk maken. Wij hebben drie verschillende date looks voor jullie gemaakt voor drie verschillende gelegenheden. Van ergens afspreken voor een borrel tot een bios avondje; dit is wat je draagt.

Ergens een drankje doen

Wanneer je voor het eerst met iemand afspreekt dan is de kans groot dat jullie tijdens jullie eerste date ergens afspreken voor een drankje. Bij zo’n date ga je voor iets  relaxed. Ga bijvoorbeeld voor lichte jeans met een oversized blouse en opvallende sneakers.

Date outfit FEMFEM
Sneakers FEMFEM
Levi's FEMFEM
Crossbody FEMFEM

Ergens een hapje eten

Ga jij samen met je date ergens een hapje eten na je werk, dan hebben we een look die eigenlijk ideaal is overdag én ’s avonds. Een vrouw in pak is namelijk áltijd hot, en zwart safe…

Schermafbeelding 2019-04-30 om 17.15.10
Shirt FEMFEM
Schermafbeelding-2019-05-01-om-09.49.54
Tas FEMFEM
Boots FEMFEM

Een date bij de movies

Een movie date is natuurlijk altijd casual. Hier hoef je absoluut niet opgedoft naartoe te gaan (tenzij je dat heel graag wil natuurlijk). Jeans are always a good idea, de Comme des Garçons x Converse sneakers zijn nog steeds hartstikke populair, trek er nog een leuk shirtje bij aan en je bent klaar voor je afspraak.

Play FEMFEM
Tas FEMFEM
Shoes FEMFEM
Jeans FEMFEM

Heb jij binnenkort een eerste date? Lees dan hoe een perfecte eerste er volgens onderzoekers uit ziet.