Vroeger bleven we het liefst zo lang mogelijk op, maar nu kunnen we niet wachten tot we weer in ons warme bedje mogen liggen. We hebben dan ook erg goed nieuws voor al onze schone slapers: je kan namelijk letterlijk slapend rijk worden. Droombaan alert: bij dit bedrijf krijg je betaald om dutjes te doen.

Instagram: emmachamerlain
Instagram: emmachamberlain

Kan je slapend rijk worden?

Slapen is toch wel een van onze grote hobby’s geworden. Alleen naast een goede nachtrust (wat ook heel belangrijk is!), bereik je er niet zoveel mee. Think again! Er is namelijk een matras-review bedrijf die bereid is om jou 220 (!) euro per uur te betalen, om te slapen. Omg!

Droombaan: slapen

Het bedrijf Sleep Junkie is gespecialiseerd in matras recensies, en heeft een hele leuke vacature in de aanbieding. Ze zijn namelijk opzoek naar mensen die slaapapps, kussens, oogmaskers en beddengoed willen testen, en dat voor een mooi prijsje.

Maar hoe werkt het nou precies? Als je je aanmeldt moet je in twee maanden, acht verschillende producten proberen. Elke week behandel je een ander product, en aan het eind moet je een beoordelingsformulier invullen. Het invullen van zo’n formulier duurt ongeveer maar één uurtje. En dat verdient niet verkeerd; de deelnemers krijgen namelijk 1755 euro. Dat is makkelijk verdienen voor acht uurtjes!

Ben ik geschikt voor de job?

Ik hoor je al denken: kan ik me ook aanmelden? En ja; als je geïnteresseerd ben kan je je gewoon aanmelden. Je moet dan wel in ongeveer 150 woorden samenvatten waarom jij geschikt bent voor de baan. Er zijn wel een paar eisen waar je aan moet voldoen. Zo moet je je identificeren als een moeilijke slaper. Ze zijn namelijk aan het onderzoeken welke producten het best werken voor een moeilijke slaper. Ook moet je minimaal 21 jaar oud zijn en beschikbaar zijn vanaf 28 februari.

Lijkt het jou wel wat, en voldoe je aan alle eisen? Dan kan je je tot en met 14 februari solliciteren voor de baan. Slaaplekker!

Lees ook: What! We slapen ons hele leven al verkeerd