We weten niet of wij de enige zijn die dit weleens hebben: dromen dat je zwanger bent. Ongeacht dat we het natuurlijk super graag willen, zijn we er voor nu nog niet klaar voor. Of willen deze dromen ons indirect duidelijk maken dat we more than ready zijn? Wij hebben het voor je uitgezocht en hier zijn de antwoorden!

Zwanger FEM FEM
@knockedup

Je bent zwanger

Dit betekent niet dat je echt in verwachting bent en hoeft helemaal geen voorteken te zijn. Deze droom symboliseert groei. Je bent je aan het ontwikkelen als persoon. Het karakter van de dromer zal sterker worden, sounds good! 

Een vriendin is zwanger

Ben jij niet zwanger maar één van je vriendinnen? Dan kan het zijn dat jij het gevoel hebt dat zij groeit en jij niet. Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat jullie uit elkaar groeien.

Angst om zwanger te worden

Dit kan angst weerspiegelen die je ook in het echte leven ervaart. Hoogstwaarschijnlijk betekend deze droom dat je bang bent voor een bepaalde ontwikkeling in je leven.

Een vreemde is zwanger

Deze droom symboliseert ongemak. Het kan zijn dat familie of vriendinnen een kleine verwachten, maar jij nog helemaal niet ready bent. Niet te veel zorgen maken, lekker doen wat goed voelt voor jou. Heb je problemen in je relatie of huwelijk? Deze droom suggereert dat je bang bent dat je partner vreemd gaat.

Dromen over iemand die zwanger is (die niet zwanger meer is!)

Deze droom heeft niets te maken met het echte leven. Deze droom zegt eigenlijk dat na een moeilijke periode in je leven, dingen weer beter zullen gaan! Stay positive! 

Zwangere vrouwen

De betekenis van deze droom is ontzettend leuk (yay!). Deze droom symboliseert dat je nieuwe vriendinnen zult maken. Jullie zullen dezelfde interesses delen en het gevoel hebben dat jullie elkaar al veel eerder hadden moeten ontmoeten.

Je droomt dat je zwanger bent en de baby sterft

Dit is natuurlijk een verschrikkelijke droom. Deze droom suggereert dat er een project is waar je ontzettend veel moeite in hebt gestoken, maar geen succes is. Ondanks dat het project niet liep zoals jij wilde, betekent dit niet dat je de hoop moet opgeven.

Je bent in verwachting van een meisje

Deze droom weerspiegelt het verlangen die je hebt naar verandering. Je bevindt je momenteel in een periode waarin je sterk verlangt naar een nieuw project, relatie of baan. Kortom: Jij hebt verandering nodig!

Je bent in verwachting van een jongen

Droom je dat je zwanger bent van een jongen dan zegt deze droom dat je bewuster moet nadenken over je acties. Zorg dat je tactisch nadenkt over hoe je met andere mensen omgaat.

Lees ook: Benieuwd waarom je de laatste tijd zo intens droomt? Lees het hier!