Een tijdje geleden begon het eerste speculeren over het liefdesleven van prinses Amalia. De jaarlijkse familievakantie naar Griekenland zou bijgewoond zijn door het nieuwe vriendje van Amalia. Toch viel er niets te bewijzen en bleef het bij geruchten. Als we nu de Argentijnse pers mogen geloven, liggen de bewijzen op tafel. Het vriendje van prinses Amalia is een feit!

Relatie bevestigd

Als je je nu afvraagt waarom de Argentijnse roddelpers zich met dit onderwerp bemoeid: dat zit simpeler in elkaar dan je in eerste instantie denkt. Onze prachtige koningin Maxima heeft haar roots natuurlijk in Argentinië liggen. De Argentijnse pers is maar wat trots op onze queen dus ze volgen onze eigen royal family op de voet. De Argentijnse Mendoza Post lijkt inmiddels helemaal zeker van de zaak en bevestigt in de krant dat de liefde zeker in de lucht hangt. Onze prinses Amalia is volgens geheime bronnen van de krant helemaal in de zevende hemel.

Wie is het vriendje van prinses Amalia?

Maar met wie dan? Mocht je de geruchten de afgelopen weken even gemist hebben, praten we je uiteraard even bij. Het nu “bevestigde” vriendje van Amalia is er namelijk niet zomaar eentje. Cupido ging namelijk over landsgrenzen en heeft raak geschoten in het Belgische koningshuis. Onze lieftallige prinses Amalia heeft, blijkt nu, een nogal leuke band opgebouwd op met prins Gabriël. Het is dikke mik tussen de twee! Inmiddels hebben meerdere kranten uit verschillende landen het nieuws overgenomen. Daarmee lijkt de zaak bevestigd. Cute!

Trouble in paradise

Al eerder schreven we ook over de eventuele amor imposibleEr kwam namelijk onlangs aan het licht dat de Vlaamse grondwet roet in het eten kan gooien. Deze verbiedt namelijk een huwelijk tussen alle personen uit het Belgisch koningshuis en een lid van de familie van Oranje-Nassau. Zeer problematisch voor het verdere verloop van deze bevestigde relatie. Overigens stamt deze wet nog uit het jaar 1830. Tijd voor vernieuwing kan dus sowieso geen kwaad om zo trouble in paradise te voorkomen.

Lees ook: Oeh la la! Prinses Alexia zoenend gespot op Instagram