De koninklijke familie in Nederland gaat ieder jaar op vakantie naar hun vaste adres in Griekenland voor een gezellige familievakantie. Nu gaan de roddels dat er afgelopen vakantie wel twee heel bijzondere gasten mee gingen. Volgens de laatste juice hebben zowel prinses Amalia als prinses Alexia beide een vriendje en mochten deze geluksvogels dit jaar mee naar dat heerlijke Griekse oord. Jaloers! Lees hieronder wie volgens geruchten het vriendje van prinses Amalia is.

Geruchten over de liefde van prinses Amalia

Volgens de Argentijnse en Nederlandse roddelbladen heeft prinses Amalia een wel hele leuke band opgebouwd met de Vlaamse prins Gabriël en is het dikke mik tussen de twee. Het vriendje van prinses Amalia mocht dus zelfs mee op vakantie. In een Argentijnse krant zijn foto’s gepubliceerd van het kersverse stel in Griekenland. Hoewel er nog niks bevestigd is, zouden wij deze prille liefde in ieder geval te leuk vinden. We gunnen het Amalia van harte. Cute!

El amor imposible

Verder laten Argentijnse media weten dat dit wel eens een *onmogelijk liefdesverhaal* zou kunnen zijn. Zo schrijven zij over een wet waarin staat dat de Nederlandse familie van Oranje-Nassau voor eeuwig uitgesloten wordt van het land België. Deze wet stamt nog uit 1830 toen België met behulp van Groot-Brittanië onafhankelijk werd van Nederland. Om te voorkomen dat België nooit meer in handen zou vallen van de familie van Oranje-Nassau stelden de Belgen toen deze wet op. Wij hopen niet dat dit trouble in paradise zou betekenen voor Amalia en haar mogelijke lover. Als het aan ons ligt, schrijft België geschiedenis door deze wet zo snel mogelijk te laten vallen zodra de relatie bevestigd wordt! Deze Romeo en Julia verdienen dat.

Geruchten over de liefde van prinses Alexia

Ook prinses Alexia schijnt volgens verschillende geruchten haar grote liefde inmiddels tegen het lijf te zijn gelopen. Ook hij mocht mee op familievakantie naar de Griekse zee. Helaas hebben we daar (nog) geen beeld bij. Wel verscheen er kort geleden een boomerang met een silhouette (van waarschijnlijk haar lover) op het internet. In ieder geval zijn we ook erg blij voor prinses Alexia. We hopen snel meer sneak previews te krijgen van deze misschien wel toekomstige prins.

het vriendje van Amalia
LifeOfYvonne

Lees ook: Eloise van Oranje komt met eigen lifestyle boek