Vaak wordt er aan koken een label geplakt dat het voor vrouwen is, maar hallo het is 2021! Vrouwen horen al lang niet meer achter het aanrecht. Sterker nog het is onwijs sexy als een man voor je kookt. Het is dan ook bewezen: mannen die kunnen koken zijn onwijs aantrekkelijk.

Keukenprins

Ook mannen kunnen een keukenprins zijn. Dat koken alleen voor vrouwen bedoeld is, is pure onzin als je het aan ons vraagt! Vrouwen vinden het júíst heel aantrekkelijk als een man voor haar kookt. Dus mannen pak dat kookboek er toch maar een bij.

Onderzoek

Wat blijkt? Koppels die hun huishoudelijke klusjes verdelen, zijn een stuk gelukkiger. Want naast communicatie is het ook belangrijk om de taken te verdelen. Je partner heeft dan het gevoel dat ze op je kan bouwen. Daarnaast laat je lover zien dat hij zelfstandig is en je graag verwendt met een lekkere maaltijd.

Aanpakken

Niet alleen koken, maar ook het schoonmaken van het huis vinden vrouwen ontzettend aantrekkelijk. En dan vooral als je lover dit uit zich zelf doet. Je partner laat dan niet alleen zien dat hij van aanpakken houdt, maar ook dat hij jou graag helpt en dingen inziet.

Kinderen

Nog meer voordeel! Het verbeterd niet alleen de relatie met je lover, maar ook met je (toekomstige) kinderen. Door te laten zien dat je zo behulpzaam bent, schieten je kinderen sneller te hulp. Daarnaast zorgt dit ervoor dat kinderen sneller sociale contacten maken. En het is natuurlijk ook vooral heel gezellig om samen met je kinderen klusjes te doen!

Mannen waar wachten jullie op? Zo’n kokenprins is om van te dromen. Liefde gaat ten slotte (letterlijk) door de maag.

Lees ook: Waarom samen koken de ultieme relatietest is.