Vorige week liet Monica Geuze weten dat ze gaat stoppen met vloggen. Monica gaf aan dat ze niet definitief zal verdwijnen van het internet, ze blijft namelijk nog wel actief op andere socialmediaplatformen. En guess what? Ze stopt toch niet definitief met het vloggen.

monica geuze stoppen vloggen
Bron: @monicageuze

Gestopt met dagelijks vloggen

Vorige week gaf Monica in het begin van haar YouTube-video aan dat ze gaat stoppen met het uploaden van vlogs. Dit heeft ze acht jaar lang gedaan, maar ze gaf aan dat ze niet meer de behoefte heeft om alles steeds vast te leggen. Monica was afgelopen dinsdag te gast in de talkshow van Eva Jinek waar ze vertelde over de keuze om te stoppen.

“Ik merk nu pas dat ik me eigenlijk best wel bevrijd voel. Ik heb me langer dan acht jaar constant verantwoord over wat ik aan het doen was tegenover alle mensen die kijken. De laatste jaren merkte ik vaak dat ik de camera even thuis liet omdat ik echt even in het moment wilde leven. Op die momenten voelde ik me ook altijd heel schuldig, omdat ik dan niet aan het delen was wat ik deed. Ik denk dat ik nu pas in zie hoe lekker het is zonder”, aldus Monica.

Toch niet helemaal gestopt?

Eerder dit jaar werd Monica actief op TikTok, dit werd toen heel goed ontvangen door de mensen op het platform. Een reactie luidt zelfs “Ik wist niet dat ik dit in m’n leven nodig had, Monica op TikTok”. Monica gaf in haar laatste vlog aan dat ze zeker niet zal verdwijnen van social media en dat ze nog vaak te zien zal zijn op TikTok en Instagram.

Gisteren plaatste Monica wel een heel opmerkelijke video op TikTok, het was namelijk een kleine dagvlog. Dit soort vlogjes zijn steeds populairder op het platform en het ziet er naar uit dat Monica daar ook aan mee gaat doen. Zal ze het vloggen dan toch missen? Wij zijn in ieder geval erg blij dat we nog steeds een kijkje in haar leven kunnen krijgen, maar dan op een andere en misschien iets modernere manier.

@monicageuzeWeer een vloggy omdat TikTok de vorige heeft gedelete xx♬ Emotional (Instrumental) – BLVKSHP