Stiekem hier hebben wij toch wel met z’n allen ongeduldig op zitten wachten: nieuwe nummers van Queen B. En ja hoor, binnenkort kunnen we weer nieuwe tunes van haar verwachten. Maar niet alleen dat, Beyoncé krijgt ook nog eens haar eigen documentaire op Netflix. Afijn, tijd om te juichen.

nieuw muziek docu beyonce FEM FEM

Een gloednieuwe album

We hebben toch aardig lang moeten wachten op nieuwe muziek van Beyoncé, maar no worries, we weten nu officieel dat het eraan komt. Vorig jaar bracht ze nog samen met haar man Jay-Z het album Everything is Love uit, maar haar laatste solo album is la iets meer dan drie jaar geleden. En dat, dat is natuurlijk voor alle Beyoncé-fans veel te lang.

Rumor has it dat ze met een deluxe album bezig zijn en dat betekent dat er een aantal nieuwe nummers worden gevuld met oude nummers. Zo kunnen we niet een heel nieuw album verwachten, maar ach, we zijn ook nog steeds dol op al haar golden oldies.

Documentaire op Netflix

Maar dat is niet het enige nieuws over Beyoncé want binnenkort kunnen we een kijkje in haar leven nemen door middel van een documentaire. Daarnaast zal het legendarische optreden van Beyoncé op Coachella in 2018 een hoofdrol spelen in de nieuwe docu. Tijdens haar optreden was er zelfs een reünie met haar Destiny’s Child-collega’s Michelle Williams en Kelly Rowland.

Helaas is de datum waarop Beyoncé zal gaan schitteren op Netflix nog niet bekend. Maar wil je toch nog een beetje Beyoncé in haar leven dan moet je sowieso zorgen dat jij 19 juli naar de bioscoop gaat want Beyoncé heeft de stem ingesproken van Nala in de remaken van de film The Lion King.

Lees ook: Droombanen die dus écht bestaan