We herinneren het ons nog als de dag van gister: Beyoncé die de zwangerschap van Blue Ivy Carter aankondigde. Inmiddels is Blue al tien jaar oud (feel old yet?) en lijkt ze steeds meer op haar eigen moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar en wij laten het aan je zien.

Blue Ivy Carter

Op 7 januari 2012 werd Blue Ivy Carter geboren en dat betekent dat de dochter van Beyoncé en Jay-Z nu officieel een tiener is. Blue blijft regelmatig buiten de schijnwerpers, aangezien ze nog niet heel oud is. Toch nam Jay-Z zijn dochter onlangs mee naar een NBA-wedstrijd en daar konden we een glimp van Blue opvangen. En wow, wat is de dochter van het wereldberoemde stel ineens groot geworden.

Lookalikes

Op de video die Jay-Z deelt, zien we hoe hij zijn dochter omhelst en een kus op haar wang geeft. Blue lijkt not amused en heeft meer interesse in de basketbalwedstrijd die ze aan het kijken is. Hoe dan ook: Blue lijkt bizar veel op haar moeder en dat is ook menig fan niet ontgaan. “Blue Ivy looks more like Beyoncé than Beyoncé looks like Beyoncé“, klinkt het in de comments.

Lees ook: Dit zijn de bizarre eetgeheimen van celebs