Als celeb is het niet altijd vanzelfsprekend dat je er slank uitziet, toch wordt het vaak van je verwacht. Hoewel wij helemaal voor de body positivity vibes zijn, vielen onze deze bizarre dieetgeheimen meteen op. Volgens HappyinShape zijn dit de meest bizarre dieetgeheimen van celebs.

celebs dieetgeheimen

Bizarre dieetgeheimen

Je ziet veel celebs met het perfecte figuurtje, maar vanzelf komt dat niet. Daar werken celebs hard voor, en dat doen ze niet altijd even gezond. Kleine disclaimer: ieder lichaam is mooi zoals die is, laadt je niet verleiden door wat je op tv ziet.

Beyoncé

Onze Queen B moest voor haar hoofdrol in Dreamgirls wat kilo’s kwijtraken. Hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen? Met een master cleanse. Bij deze intense kuur drink je zeven dagen niets anders dan een mengsel van water, citroensap en cayennepeper. Heel goed voor je is het niet, en daarom kiest Beyoncé de laatste tijd voor een andere methode. Ze eet nu regelmatig een paar weken veganistisch.

Lady Gaga

Lady Gaga heeft weleens het Whiskydieet gevolgd. Je vraagt je nu vast af wat dit is, maar de naam verklapt het al grotendeels. Tijdens dit dieet mag je wanneer je wilt whiskey drinken, maar dan wel met koolhydraatarme maaltijden. Een andere voorwaarde is dat je blijft bewegen, want dat voorkomt weer een kater.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga)

Liv Tyler

Liv Tyler heeft een ander soort dieetgeheim. De prachtige actrice let niet op haar voeding, maar doucht koud. Heel comfortabel is het niet, maar volgens Liv wordt ze er wel slanker van. Wij slaan denk toch maar over, Brrr.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow haar geheim? Elimineren! Ze eet geen gluten, zuivel en roodvlees voor 21 dagen. Na deze periode voelt ze zich volledig gereinigd.

Madonna

Madonna heeft wel een hele bijzondere manier van afvallen, ze volgt namelijk het ‘weerwolvenplan’, ehmm, what? Bij deze methode kijk je naar de stand van de maan. Bij een volle of nieuwe maan mag je een waterreiniging doen en eet ze voornamelijk rauw vlees. Daarnaast eet ze verschillende soorten zeewier, ieder zo zijn ding.

Natalie Portman

Natalie Portman moest voor Black Swan 10 (!) kilo afvallen. Hoe ze dit deed? Op een dieet van amandelen en wortels. Verder helemaal niets. Niet echt een aanrader..

Reese Whiterspoon

Reese Whiterspoon volgt wel een heel bijzonder dieet. Ze eet namelijk babyvoeding. Volgens de actrice bevatten de potjes veel vitamine; perfect voor een caloriearm dieet! Ieder zo zijn ding.. Bij Reese werkt het in ieder geval wel, zeventien jaar nadat Legally Blonde uitkwam paste ze namelijk nog steeds in haar wel bekende roze pakje.

Lees ook: Dit is alles wat plussize model Ashley Graham eet op een dag