Het hebben van een relatie heeft z’n voor- en nadelen, maar wat ons betreft springen de voordelen eruit. Het is heerlijk om een maatje te hebben die er altijd voor je is. Ondanks dat hij soms het bloed onder je nagels kan halen! Er zijn een aantal dingen die je bf nog leuker maken.

bf nog leuker maken

Dingen die jouw bf nog leuker maken

Hoewel mannen en vrouwen soms compleet van elkaar verschillen, werkt het allemaal toch maar in een relatie. Mannen weten toch precies wat ze moeten doen om ons in het zonnetje te zetten. Van die kleine acties, word jij vervolgens weer ontzettend blij. Waarschijnlijk herken jij jouw bf meteen in de volgende dingen.

#1 Het eerste wat hij doet is een kus geven

Wanneer jullie elkaar weer voor het eerst zien, geeft hij je meteen een kus. Ongeacht de situatie blijft dit altijd zijn eerste actie!

#2 Hij maakt je ontbijtje

Hij neemt op vrije dagen ’s ochtends ruim te tijd om de keuken in te duiken. Allemaal voor een lekker ontbijtje! Gekookt eitje, croissantje en zelfgeperste jus. Niets is te veel moeite voor jouw lover!

#3 Hij warmte je op als je het koud hebt

Hij accepteert koude voeten in bed, geeft met liefde zijn jas af én vindt het niet erg om iedere paar uur opnieuw een kruikje voor jou te vullen. Alles zodat jij op temperatuur blijft.

#4 Hij krijgt je altijd aan het lachen

In welke mood jij ook bent: hij weet precies wat hij moet doen om jou weer vrolijk te krijgen. Het is eigenlijk zijn levensdoel om jouw gelukkig te krijgen.

#5 Hij deelt altijd zijn eten met jou

Heeft jouw lover gekozen voor biefstuk en heb jij spijt dat jij daar niet voor bent gegaan? Geen zorgen. Hij deelt met liefde zijn biefstukje met jou, zodat jij ook met een goed gevuld buikje de deur van het restaurant op loopt.

#6 Hij weet altijd rustig te blijven

Terwijl jij in de meeste gevallen als een kip zonder kop rondloopt, weet hij altijd kalm te blijven. Hij houdt je daardoor altijd bij de les!

#7 Hij belt je spontaan

Hij belt je vaak spontaan! Gewoon om even te kijken hoe het met je gaat. Het liefst ook nog met video, zodat hij even naar jou kan kijken.

#8 Hij gaat mee naar alle verjaardagen

Tsja, als dit geen echte liefde is. Hij gaat gewoon vrijwillig mee naar de kringverjaardag van je oma om de rest van de middag kaasjes en worstjes te eten. Cute!

Lees ook: 10x signalen dat je vriend een goede vader zal zijn