Het is nog maar kortgeleden dat Waylon via Instagram naar buiten bracht dat hij Bibi Breijman heeft bedrogen. De twee werden onlangs ouders van hun tweede kindje, maar het is op dit moment onduidelijk of het kleine gezinnetje nog samen is. Extra opvallend: Bibi kocht onlangs een huis in Den Haag en wil dit flink gaan verbouwen. Is de influencer van plan om hier te gaan wonen?

Bibi Breijman
Bron: Bibi Breijman

Vreemdgaan-geruchten

Onze mond viel open van verbazing bij het zien van de berichten over Waylon en Bibi Breijman. Nadat Yvonne Coldeweijer een aantal posts over de vreemdgaan-geruchten rondom Waylon deelde, besloot de zanger dit zelf toe te geven via Instagram. Of Bibi al van deze geruchten afwist? We don’t know, maar de influencer kocht onlangs wel haar eigen huis en zette dit volledig op haar eigen naam.

Woning in Den Haag

De nieuwe woning die Bibi onlangs op de kop wist te tikken, staat in Den Haag. Deze woning is alleen van haar, aangezien de naam van Waylon volgens BekendeBuren niet in de akte voorkomt. Is Bibi van plan om hier samen met haar twee kids te gaan wonen? Of wil ze het huis gaan verhuren? Wij zijn benieuwd.

Hoe dan ook: de woning die Bibi heeft gekocht is behoorlijk bijzonder. Op de foto’s is namelijk te zien dat er nog enorm veel aan het huis moet gebeuren.

Bron: BekendeBuren
Bron: BekendeBuren

Kluswoning

De woning van Bibi betreft een benedenwoning met een woonoppervlakte van 80 vierkante meter. In dit huis vind je twee slaapkamers en één badkamer, ook is er een half open keuken die via een bar uitkijkt op de woonkamer. Voor de twee kleine kids van Bibi is er in ieder geval genoeg speelruimte, aangezien je achter het huis een tuin van 70 vierkante meter vindt.

Aan de foto’s te zien, moet er nog een hoop gebeuren in dit huis. Het stulpje van Bibi werd aangeboden voor een bedrag van 340 duizend, waarbij Bibi nog eens 15 duizend bovenop de vraagprijs betaalde. Uiteraard gaat er aan het opknappen van de woning nog een behoorlijk prijskaartje hangen. Maarre, is het huis dan uiteindelijk voor Bibi of voor andere mensen bestemd? Only time will tell…

Voor meer foto’s van de woning kun je kijken op de site van BekendeBuren.

Lees ook: Bibi Breijman deelt hilarische foto’s van tienerjaren