Urenlang chillen op het schoolplein, gigantische bontkragen en nog veel meer genante dingen: we kunnen urenlang kijken naar foto’s van onze tienerjaren. Ook Bibi Breijman besloot eens terug te blikken op haar jeugd en deelde dit met haar volgers op Instagram.

Foto’s uit de oude doos

Op de Insta-feed van Bibi Breijman verschenen vandaag een reeks heerlijke kiekjes uit de oude doos. Op iedere foto zien we dezelfde vriendin van Bibi, namelijk haar ‘jeugdbestie’ Naomi. “Meer op de gang dan in de klas, en uren zwerven door de stad zonder reden. En die vakantie met de trein, via Parijs als alsmaar verder naar het zuiden”, begint Bibi bij de foto’s.

Op de foto’s zien we Bibi en Naomi poseren voor de spiegel – inclusief duckface en lipgloss. Niet  te vergeten de grote zilveren ringen die in de oren van Bibi pronken. Wij krijgen hier instant 90’s vibes van.

Vriendinnen sinds de brugklas

Bibi en Naomi zijn al vriendinnen sinds de brugklas, iets waar Bibi nog altijd dankbaar voor is. Het is echter niet de enige reden waarom de influencer deze reeks foto’s deelt. Het nieuwe nummer van lover Waylon is namelijk uitgebracht en gaat vooral over de vrienden uit je jeugd. “‘Tussen jou en mij’ van Waylon en Jan Smit is nu overal te horen. Tag jouw jeugdbestie”, deelt Bibi trots.

Lees ook: Dit zijn de guilty pleasures van BN’ers