Onlangs klonken er geruchten over zanger Waylon die tijdens de zwangerschap van vriendin Bibi Breijman vreemd zou zijn gegaan. Waylon liet afgelopen vrijdag weten dat hij inderdaad de fout in is gegaan. En na een ijzige stilte vanuit Bibi, liet ze gister tijdens Vaderdag van zich horen.

Bron: @bibibreijman

Hulp zoeken

“Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi”, begon Waylon onder de Instagram-post waar heel groot de quote “I know I fucked up” staat. Hiermee lijkt Waylon te bevestigen dat hij vreemd is gegaan. “Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd.” En daarna vervolgt hij nog met: “Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul!”

Vaderdag

Gister was het ook nog eens Vaderdag, en je zou denken dat Bibi hier vanwege de heisa niets mee zou doen. Toch laat ze iets van zich horen. Op haar Instagram story plaatst ze namelijk een reeks aan ‘lelijke’ foto’s van Waylon. ”En dit verdien jij gewoon even deze Vaderdag”, zet Bibi bij een foto van een emotionele Waylon. ”Onderga het maar gewoon.”

Maar dit is niet de enige foto die ze deelt. Ook post de brunette een foto van Waylon waar hij slapend te zien is, en een foto met de pasgeboren baby van het tweetal. Bij deze foto schrijft ze: “Dat lucht op”. Volgens het AD stond er nog meer tekst, maar die is inmiddels verwijderd. “Maar ook eikels zijn lieve vaders”, zou er volgens de krant gestaan hebben.

 

Waylon Waylon Waylon

Lees ook: Bibi Breijman deelt te schattige foto’s van kindjes Teddy en Chester