Jaja, pak je beschuit met muisjes er maar bij speciaal voor huize Breijman. De prachtige Bibi Breijman is namelijk bevallen van een té cute zoontje. Ze maakt het veel te leuke nieuws bekend via haar Instagram en deelt daarbij een foto van haar veel te lieve kindje.

bron: @bibibreijman

Het verloop

Oktober 2021 was de maand dat Bibi en Waylon bekend maakten dat ze in verwachting waren van een tweede kindje. “Met jou wil ik een elftal”, schreef ze bij de Instagram post die ze destijds deelde. Helaas ging de zwangerschap niet zo makkelijk als ze gehoopt hadden. Bibi kreeg namelijk ontzettend last van hyperemesis gravidarum, oftewel zwangerschaps braken. Het werd zelfs zo heftig dat Bibi in het ziekenhuis werd opgenomen. “Mijn liefste… Daar ga je weer!” Deelde Waylon op zijn Instagram.

Toen Bibi eindelijk weer naar huis mocht na een heftige periode, werd ze goed opgevangen door haar 3-jarige dochter Teddy. “Bij iedere sessie houdt ze m’n haar vast, geeft ze me kusjes en word ik overladen met al haar speelgoed. Vertelde Bibi. “Zo, dat je gauw weer beter wordt mama,” zei Teddy dan tegen haar moeder.

Bevallen

Na een lange en heftige zwangerschap is Bibi dan eindelijk bevallen. Op 23 mei 2022 zijn Bibi en Waylon  ouders geworden van een prachtig zoontje, genaamd Chester. “Chester heeft plaats gemaakt voor nog meer vlinders in m’n buik”, schrijft Bibi op Instagram. Bij de caption deelt ze natuurlijk ook een super schattige foto van haar nieuwe spruit. “Deze week was magisch en ik jank mezelf leeg.”

Vader Waylon is natuurlijk ook super gelukkig met de komst van zijn zoontje. Zo schrijft hij op Instagram “Daar ben je dan! Er wordt eindeloos van je gehouden kleine man.”

Zo cute! 

Lees ook: Dit zijn de guilty pleasures van bekende Nederlanders