De kleine spruit van Bibi Breijman is al een tijdje geleden geboren, maar toch hield de influencer haar zoontje nog even van de radar. Gister kon Bibi het toch niet laten om een foto van de kleine Chester op Instagram te delen. En we snappen dat wel, want wat een ontzettend knap kindje is het!

Baby Chester

Afgelopen mei maakte Bibi wereldkundig dat zij en Waylon de ouders waren geworden van zoontje Chester. Dit is het tweede kindje van het koppel, aangezien Bibi en Waylon in november 2018 de ouders werden van dochtertje Teddy. Via Instagram deelde Bibi flink wat foto’s van Chester in de draagzak, maar zijn gezichtje bleef buiten beeld.

Gister besloot Bibi een te schattige foto van Chester op Instagram te delen. “Meet the man of my dreams“, schrijft Bibi bij het schattige plaatje van haar kleine zoon.

Smelten

Het is wel duidelijk dat de foto van Chester goed in de smaak valt bij de volgers van Bibi. “Wat een knapperd”, “Wow wat een leuk kereltje zeg!”, “Weer die prachtige ogen wowwww” en “Wat een stralend kind!”, klinkt het in de comments. 

Het moge duidelijk zijn dat Bibi over the moon is met haar pasgeboren zoontje. Helaas heeft de influencer wel een pittige tijd achter de rug, aangezien Waylon onlangs een heftige onthulling deed. Nadat Yvonne Coldeweijer via Instagram bekend maakte dat Waylon meerdere malen vreemd was gegaan, gaf de zanger dit via een Instagram-post zelf ook toe. Bibi en Waylon lijken nu weer samen te zijn, maar heel veel details over hun liefdesleven geeft het koppel niet.

Lees ook: Bibi Breijman heeft deze bijzondere woning in Den-Haag gekocht