Enorm kunnen genieten van frikandelbroodjes, stiekem alle seizoenen van Ex on the Beach in één rit gekeken hebben, het liefst meeblèren met de muziek van Celine Dion: guilty pleasures hebben we allemaal. Voor deze gewoontes schamen de BN’ers zich stiekem!

Freek Vonk

Als bekendste bioloog van Nederland, heb je het natuurlijk enorm druk. Het is daarom dat Freek Vonk enorm houdt van naar de sauna gaan. Op zich niks raars aan, maar Freekie zegt dat hij het liefst 5 tot 6 keer per week gaat! Hij moet wel heel gestrest zijn…

Romy Monteiro

De muziek van Celine Dion is niet iedereens smaak. De dramatische en saaie liedjes en de vele uithalen: not our cup of tea. Voor Romy Monteiro ligt dit anders. Die vindt het vocale bereik van Celine Dion te gek en kan dan ook uren luisteren naar ‘My Heart Will Go On’. Romy blijkt zelf ook enorm goed te kunnen zingen, dus misschien kunnen we wel een cover verwachten.

Fred van Leer

Fred van Leer heeft wel een hele bijzondere guilty pleasure. Zo is hij dol op gekleurde Mentos. “Binnen vijf seconden heb ik die hele rol op.” Snoepkont is het ook.

Bibi Breijman

Bibi Breijman’s grootste vriend én vijand is haar telefoon. Zo zegt ze verslaafd te zijn aan haar telefoon en zelfs in gezelschap van anderen bijna twee uur door te brengen op haar smartphone, zonder het door te hebben. Shame on you, Bibi!

Jasmine Sendar

Jasmine Sendar is enorm fan van alle slechte reality-tv programma’s (en wij delen dit met haar). Series zoals Catfish, Ex on the Beach en Georgie Shore zijn haar favorieten. We hebben een nieuwe guilty pleasure serie die Jasmine aan haar lijstje kan toevoegen: binnenkort is namelijk FBOY Island te zien.

Eva Jinek

Eén van de grootste guilty pleasures van Eva Jinek is een frikandelbroodje. Zo slecht dat het goed is… Nog een blikje energydrink er bij en ze kan zo weer terug naar de middelbare school.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Lees ook: First Dates komt met een uitzending met bekende Nederlanders