Een kind hebben is heel leuk, maar het zorgt ook voor behoorlijk wat drukte. Soms zelfs zoveel drukte, dat je hele normale taken niet meer normaal uit kunt voeren. En dat probleem ervoer Bibi Breijman tijdens het opgeven van de naam van haar dochter.

bibi breijman teddy naam opgeven

Klein foutje

Bibi Breijman deelt op Instagram regelmatig de meest hilarische videos van zichzelf en kindjes Teddy en Chester. Dat de brunette haar handen vol heeft aan deze twee kids, is wel duidelijk. Voor dochtertje Teddy en zichzelf, wilde Bibi een Museumkaart aanvragen. Leuk, maar het aanvragen van de kaarten bleek niet helemaal goed te gaan.

Op Instagram deelt Bibi namelijk een foto van de nieuwe Museumkaart voor haar dochtertje. “Eén probleempje”, schrijft ze bij de foto.

Verkeerde naam

Op de kaart lezen we niet de naam Teddy, maar een mislukte variant. “De naam van de kaarthouder is niet Teddy, maar Twddy”, gaat Bibi verder. En daar blijft het niet bij, want ook haar eigen naam is verkeerd geschreven. “B.S. Beeijmn”, lezen we op de kaart van de influencer.

Het moge duidelijk zijn dat het moederschap niet alleen maar over rozen gaat. “Hoeveel dingen doe jij tegelijk?”, lacht Bibi. Wij vinden dit hi-la-risch.

museumkaart